Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 април 2018
Мислења
2.109
Поени од реакции
4.100
Али колку смешен пенал им свиреа, на полувреме паднало појачување. Нема друг начин кај Јувентус, тој е единствениот пат до победа...
Ауу колку си очаен, се надевам дека тролаш оти ако не, озбилен проблем е ова. Чист пенал ко солза, како и двата што не ги досуди.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Кој си бе ти?

Нешто женско од фамилија сум ти закачил?
Пошто ја тебе сигурни никад не сум те спомнал на форумов :pos:
Не те знам ни кој ни што си, ни дека постоиш на форумов а ја сум ти у сваки втор пост?

Дојди у Тетово ќе ти дадем некои алишта стари да имаш успомен.

Распрашај се по женските дома, они ме знаат сигурно, ќе ти кажат кој сум.

Инаку не кур замарај дека имаш нови алишта, сите ти се стари.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.203
Поени од реакции
18.311
Али колку смешен пенал им свиреа, на полувреме паднало појачување. Нема друг начин кај Јувентус, тој е единствениот пат до победа...
Даре можеш подобро од ова, не паѓај од твоето ниво :angel:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.164
Поени од реакции
18.206
Класична вратка од бедниот судија за раката во прво.Или не го видовте тој дел? :sramezliv:

D

dobramuzika

Гостин
добро голче постигна рабиот против лацио. :)

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Драга Кајгана, денес сум исфрустриран и некако осеќам како да имам вишак комплекси... Јувентус победи и многу сум гневен, не можам да заспијам, цело време мислам на резултатот...

Од преголеми комплекси, почнав да пијам б-комплекс но некако не помагаат, ќе појачам со Дијазепам-че ваљда ќе помине... бар до утре...

Едит: Грешна тема :facepalm:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Се молат да се јават оние кој мислеа дека Јувентус без Роналдо нема да може утакмица да зема, а не пак дерби натпревар.
Заборави да напишеш фрустрации, комплекси, 9 години, Nма разлNика. Не ми текнуца дека некој Јувенташ ги спомнал задњи 25 минути.
Автоматски споено мислење:

Не замарај и ти, чист пенал. Најчист пример за преценетоста на СМС е утакмицава.

Последно уредено:
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.386
Заборави да напишеш фрустрации, комплекси, 9 години, Nма разлNика. Не ми текнуца дека некој Јувенташ ги спомнал задњи 25 минути.
Автоматски споено мислење:

Не замарај и ти, чист пенал. Најчист пример за преценетоста на СМС е утакмицава.

СМС е добар играч, и преценет само од Лотито и никој друг.
Никад не е спомнувам меѓу најдобрите средњаци у лига, затоа е уште у Лацио

Член од
14 април 2012
Мислења
32.757
Поени од реакции
67.007
СМС е добар играч, и преценет само од Лотито и никој друг.
Никад не е спомнувам меѓу најдобрите средњаци у лига, затоа е уште у Лацио
Не беше прогласен за најдобар средњак во лигата пред неколку сезони, или ја лошо сум разбрал?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.909
Поени од реакции
23.604
Торино го изедоа и од Кротоне.
Ќе биде интересно за испаѓање.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.115
Поени од реакции
9.986
Ќе иде Белоти у Милан за кило кикирики.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.909
Поени од реакции
23.604
Ќе иде Белоти у Милан за кило кикирики.
Заглави момакот. Ако не напраи трансфер во подобар клуб на лето, ќе биде пропаст кариера. А добар играч е. Можам да најдам барем 10 полоши напаѓачи од него како Петања кои имале подобра кариера.
Но во Италија последниве години има голем број играчи кои не можат да најдат подобар ангажман. Изгледа ептен претеруваат со цените кога се во прашање продажба на ѕвездите во тие помали клубови. Јуве да не платеше за Киеза, сигурно ќе изгубеше уште година две во мртвата виола. Берарди исто со Сасуоло. Тој бар за балерината Кастиљехо е Меси.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom