Ауу колку си очаен, се надевам дека тролаш оти ако не, озбилен проблем е ова. Чист пенал ко солза, како и двата што не ги досуди.Али колку смешен пенал им свиреа, на полувреме паднало појачување. Нема друг начин кај Јувентус, тој е единствениот пат до победа...
Кој си бе ти?
Нешто женско од фамилија сум ти закачил?
Пошто ја тебе сигурни никад не сум те спомнал на форумов
Не те знам ни кој ни што си, ни дека постоиш на форумов а ја сум ти у сваки втор пост?
Дојди у Тетово ќе ти дадем некои алишта стари да имаш успомен.
Даре можеш подобро од ова, не паѓај од твоето нивоАли колку смешен пенал им свиреа, на полувреме паднало појачување. Нема друг начин кај Јувентус, тој е единствениот пат до победа...
Penal e od pricina sto da ne ja udrese ovoj od Lacio, posedot ke si ostanese kaj Kieza, prakticno dribling u vazduh mu napravi kade dto ovoj od lazio si drzese pravec na dvizenje a kieza otide vo levo, pa ovoj ja udri so raka, da ne go udrese ke bese izdriblan i sansa za gol..
Класична вратка од бедниот судија за раката во прво.Или не го видовте тој дел?Али колку смешен пенал им свиреа, на полувреме паднало појачување. Нема друг начин кај Јувентус, тој е единствениот пат до победа...
Заборави да напишеш фрустрации, комплекси, 9 години, Nма разлNика. Не ми текнуца дека некој Јувенташ ги спомнал задњи 25 минути.Се молат да се јават оние кој мислеа дека Јувентус без Роналдо нема да може утакмица да зема, а не пак дерби натпревар.
Не замарај и ти, чист пенал. Најчист пример за преценетоста на СМС е утакмицава.Али колку смешен пенал им свиреа, на полувреме паднало појачување. Нема друг начин кај Јувентус, тој е единствениот пат до победа...
Заборави да напишеш фрустрации, комплекси, 9 години, Nма разлNика. Не ми текнуца дека некој Јувенташ ги спомнал задњи 25 минути.
Автоматски споено мислење:
Не замарај и ти, чист пенал. Најчист пример за преценетоста на СМС е утакмицава.
Не беше прогласен за најдобар средњак во лигата пред неколку сезони, или ја лошо сум разбрал?СМС е добар играч, и преценет само од Лотито и никој друг.
Никад не е спомнувам меѓу најдобрите средњаци у лига, затоа е уште у Лацио
Заглави момакот. Ако не напраи трансфер во подобар клуб на лето, ќе биде пропаст кариера. А добар играч е. Можам да најдам барем 10 полоши напаѓачи од него како Петања кои имале подобра кариера.Ќе иде Белоти у Милан за кило кикирики.