Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.177
- Поени од реакции
- 4.133
- Локација
- Охрид
- Веб-сајт
- kladilnica.forumup.com
2,5 милиони вакцини порачале?
Ај можда за 2,5 години ќе ги добиете.
Ај можда за 2,5 години ќе ги добиете.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Г-дин Дамблдор, џабе се умилкувате кај новата администрација. Вашите гревови нема да бидат заборавени!Супер, оди сега на темата на Претседателските избори во САД и прочитај ги последните 100тина страни. До тој момент апсолутно се согласував со Трамп, пред се видеата на уплаканите левичарчињата ми беа презабавни за гледање. Но, проблемот настана кога Трамп требаше да биде татко на нацијата, а секој прес ( верувај дека повеќето ги следев и тоа на Фокс) беше поврзан за него. Само за себе зборуваше! Планот и вакцините што ги остави Трамп во аманет му се препишуваат на Џо. Форсирањето на Трамп за први да стигнат до вакцина беа цензурирани, а едно време тоа се исмеваше и токму од Фаучи. Рокот на Фаучи беше години за ефикасна вакцина! И тука имаше конфликт меѓу нив.
Цензура има, тоа е факт. Зборувам за реториката на Трамп која ти лично за занемаруваш.![]()
Ние секој ден очекуваме конкретна информација кога ќе стигнат, јас сега имам информација кога ќе стигнат првите 3.000, ама како да кажам, ако не стигнат. Во недела ги очекуваме 3.000 вакцини, преку ДХЛ да стигнат. Министерот заедно со амбасадорот ќе ги пречекаат, истакна денеска премиерот Заев.
Не е само во гевгелиско. Бранот се шири насекаде, бројките некако ниски. Можеби заради пописот.Во Гевгелиско ситуацијата е алармантна, се чека на ред за место во болницата.
Ама само за да се негодува, да се дига Џеват(што би рекле старите).. а не дека толку им дошло до вакцинирање.Другар мој работи во кафана, ми вика нема слободна маса ова недела по повод 8-ми Март, уствари ионака нема игла кај да се фрли по кафани. Вие тука за вакцини прајте муабет.
Мислиш дека се работи само за дигање галама.....околу вакцините? ......демек колку да се критикува за нешто власта?Ама само за да се негодува, да се дига Џеват(што би рекле старите).. а не дека толку им дошло до вакцинирање.
Ние на работа повеќе од половина прележавме и никој нејќе да се вакцинира.