Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Bratuced mi vika Kari i Lilard se mrazat i deka vecer dvajcata plus bez razlika kolku im bara.. I minatata gi dae plus i mislam sega pak ke gi dae.. inace bratuced mi lud e po NBA..
Интересно инфо.
Дава додатна тежина на типовите. Да не беше луд ќе размислевме пред да уплатиме.
:pos::pos::pos:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Во темата за Тартиф и Сид.
Финтата е што коа почнав да го читам имењаков и бивши колега на факс, помислив дека ќе му тропа цела биографија за Ел Сид, ама испадна со клизачи да ми го учука. :D

Овој Тартиф да ти кажам не го знам ама за Сид можам цела биографија да ти кажам.
Најтажното е што умре млад од дрога заради таа Ненси курвата што го навлече и после им се распадна бендот.
Иначе Џони Ротен после си направи нов бенд ама во други музички правци навлезе и никогаш не ја постигна старата слава.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.127
Поени од реакции
25.599
[QUOTE = "Cassaro, post: 9258305, member: 55183"]
Дишај ми петел и ште разбереш
[/ QUOTE]
Как се опитах да напиша такива думи? - Гуг'л преводач
Nesposoben eden ne znaes ni kopce da kliknes ti ebam dushata zagadena

Svirko edno ciganska semkata da ti ja ebam, top 2 najgaden narod ste
Се надевам дека они се први.
Адем Јашари, Јакуп Красничи, Даут Реџепи-Лека па чак и Џемаил Исеини a.k.a командант Џејми Шеј можат само да го свиткаат коленото пред овој наш алфа Урук-хаи.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.607
Поени од реакции
5.241
Адем Јашари, Јакуп Красничи, Даут Реџепи-Лека па чак и Џемаил Исеини a.k.a командант Џејми Шеј можат само да го свиткаат коленото пред овој наш алфа Урук-хаи.
Повеќе ме навреди со споредувањето со првите четири.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Па ме изнасмеа постов кој е матичен пост во тема во која не треба некој пост да биде матичен. Inception :D

Знаете како се вика мачка што ја удрило кола? Смачка :tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.131
Убаво пишавте имаш лоша серија ама интересна, имаш предобра серија ама досадна :toe:
Каква е оваа небулоза и кој го има кажано ова? Ако воопшто постои како нечиј израз во историјата на сите изрази на човекот. :pos:
I go citiraat na bratot u dekemvri so pisal:

Не мора да значи.
Имаш лоша серија ама не досадна
Имаш ок серија ама досадна

:D
Dzontra Zaev
Nearen

:pos: :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom