Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Врска немаше со пенал, дури и да е допре Одои топката срамота е такви пенали да се судат.

Seven of the biggest games in the Premier League this season:

Manchester United 0-0 Chelsea Football Club
Liverpool FC 0-0 Manchester City
Arsenal 0-0 Man United
Liverpool 0-0 Man United
Man United 0-0 Man City
Chelsea 0-0 Tottenham Hotspur
Chelsea 0-0 Man United

Дербињата во кои учествува Јунајтед треба да бидат забранети за пренос. Каков очобол аууууу, виолинист ми влезе во соба да ми свири тажна песна од што ме облеа тага.

Единствената грешка што Атвел ја направи е недосудениот корнер кога при крај Линделоф му ја тргна топката на Вернер.
Што значи дека ова од судиски аспект беше многу задоволително издание.
Имаше сенс и за предност, остави игра. Ама за кого остави. Два паса, аут. И едни и други.

Манчестер и Челзи е најголемиот англиски натпревар во 21 век. Дуелите помеѓу овие две екипи беа спектакл. Прскаше на сите страни. Токму преку последните дуели, не ви треба друго да земате предвид, на Јунајтед и Челзи, може да се огледа (не)квалитетот на лигата во изминатите четири сезони.

Барем не беше толку досадно како на ,,Олд Трафорд".

Тоа можеби ќе беше доделено како пенал на почеток на сезоната. Ама баш поради такви ситуации направија промена.

Уште едно лошо дерби. Се на се ако имаше десетина минути каде што едниот или другиот тим вистински проба да направи нешто.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Едвај една страна испишана? No way. :eek:
Слабо активни истите ликови до пред некое време што штанцаа по 10 страни со Пенчестер, Пеналдеш, ,,нема правда" гревовите.
Нека кажат судиите дека последните месец, месец и пол на утакмици на Јунајтед судат според критериум ,,што ќе кажат другите" да знаеме, да не се нервираме бадијала.

Составов ни е ко земјотрес да не стрпал. Третиот голман, петтиот штопер... Knees weak arms are heavy.

Nema nisto posmesno u Nedela da procitas kako navivaci na UTD placat za penal,isto kako na nas koga ni vikavte univerzumot e protiv nas taka i vas vi go stopiraa od univerzumot penalot :D

Смеј се другар не можам да ти забранам, ама веќе 3ти пат каде самите судии признаваат дека згрешиле, 9 бода во прашање се. Судијана инстантно треба да му се одземе лиценца ако критериумот за судење му е "Што ќе мислат другите"

мора да се избалансираат судиските одлуки кои ви одеа во ваша полза во првата половина од сезоанта.

Да не се правам генерал после битка ама ептен бев сигурен дека Јунајтед и Челзи ќе биде 0-0 или 1-0 за некој. Затоа и ја пуштив да врти во позадина додека скролам по интернет и дали 3-4 пати се свртев накај телевизорот да видам што се дешава.

Смеј се другар не можам да ти забранам, ама веќе 3ти пат каде самите судии признаваат дека згрешиле, 9 бода во прашање се. Судијана инстантно треба да му се одземе лиценца ако критериумот за судење му е "Што ќе мислат другите"

Чекај, ти сериозен си дека Манчестер е оштетен за пенал?

:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom