Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2021
Мислења
398
Поени од реакции
1.043
Врска немаше со пенал, дури и да е допре Одои топката срамота е такви пенали да се судат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Seven of the biggest games in the Premier League this season:

Manchester United 0-0 Chelsea Football Club
Liverpool FC 0-0 Manchester City
Arsenal 0-0 Man United
Liverpool 0-0 Man United
Man United 0-0 Man City
Chelsea 0-0 Tottenham Hotspur
Chelsea 0-0 Man United

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Дербињата во кои учествува Јунајтед треба да бидат забранети за пренос. Каков очобол аууууу, виолинист ми влезе во соба да ми свири тажна песна од што ме облеа тага.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Единствената грешка што Атвел ја направи е недосудениот корнер кога при крај Линделоф му ја тргна топката на Вернер.
Што значи дека ова од судиски аспект беше многу задоволително издание.
Имаше сенс и за предност, остави игра. Ама за кого остави. Два паса, аут. И едни и други.

Манчестер и Челзи е најголемиот англиски натпревар во 21 век. Дуелите помеѓу овие две екипи беа спектакл. Прскаше на сите страни. Токму преку последните дуели, не ви треба друго да земате предвид, на Јунајтед и Челзи, може да се огледа (не)квалитетот на лигата во изминатите четири сезони.

Барем не беше толку досадно како на ,,Олд Трафорд".

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Тоа можеби ќе беше доделено како пенал на почеток на сезоната. Ама баш поради такви ситуации направија промена.

Уште едно лошо дерби. Се на се ако имаше десетина минути каде што едниот или другиот тим вистински проба да направи нешто.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
Едвај една страна испишана? No way. :eek:
Слабо активни истите ликови до пред некое време што штанцаа по 10 страни со Пенчестер, Пеналдеш, ,,нема правда" гревовите.
Нека кажат судиите дека последните месец, месец и пол на утакмици на Јунајтед судат според критериум ,,што ќе кажат другите" да знаеме, да не се нервираме бадијала.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Составов ни е ко земјотрес да не стрпал. Третиот голман, петтиот штопер... Knees weak arms are heavy.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.291
Nema nisto posmesno u Nedela da procitas kako navivaci na UTD placat za penal,isto kako na nas koga ni vikavte univerzumot e protiv nas taka i vas vi go stopiraa od univerzumot penalot :D
Смеј се другар не можам да ти забранам, ама веќе 3ти пат каде самите судии признаваат дека згрешиле, 9 бода во прашање се. Судијана инстантно треба да му се одземе лиценца ако критериумот за судење му е "Што ќе мислат другите"

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
12.812
мора да се избалансираат судиските одлуки кои ви одеа во ваша полза во првата половина од сезоанта.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Да не се правам генерал после битка ама ептен бев сигурен дека Јунајтед и Челзи ќе биде 0-0 или 1-0 за некој. Затоа и ја пуштив да врти во позадина додека скролам по интернет и дали 3-4 пати се свртев накај телевизорот да видам што се дешава.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Смеј се другар не можам да ти забранам, ама веќе 3ти пат каде самите судии признаваат дека згрешиле, 9 бода во прашање се. Судијана инстантно треба да му се одземе лиценца ако критериумот за судење му е "Што ќе мислат другите"

Чекај, ти сериозен си дека Манчестер е оштетен за пенал?

:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom