Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Зошто протестирате со америчко знаме?
Македонците немаат друга држава, и да направите Голема Албанија до последниот Македонец нема никогаш да имате мир, има ли воопшто свест кај Албанците дека дека Големите сили само не искористуваат, манипулираат...?
Имаат свест, знаат точно дека се кучиња на американците. Вакво племе освен слуги друго не можат да бидат. У глава само голема албанија им се врти и толку, се надеваат дека САД ќе им го овозможи тоа.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.523
Поени од реакции
9.394
И тебе те пријавив во Хелсиншки. Извини ми се за да ја повлечам.
мене слободно кај мајка ти да ме пријавиш, со задоволство ќе дојдам на распит

ovs

Член од
4 јануари 2021
Мислења
349
Поени од реакции
506
На видеава од протестот гледам од 7 до 77 годишни и што треба да очекувам? Ај од постариве генерации јасно е но од новиве генерации 7 годишни што се воспитани да растат со фрлање камења на полиција?
Што е барањео тука,да се ослободат убијците по што се албанци и затоа не треба да одговараат пред системот?
Најтрагично е дека сите кои протестираа знаат дека обвинетите се убијците но од друга страна секоја чест на Фетаи некој ке каже па тоа и е работа како обвинител но не е баш така,гарант врз неа и врз нејзиното семејство имало огромни притисоци да го саботира обвинението за да не одговараат.

liberij

ТЕРИРЕМ
Член од
3 април 2012
Мислења
2.037
Поени од реакции
1.018
Имаат свест, знаат точно дека се кучиња на американците. Вакво племе освен слуги друго не можат да бидат. У глава само голема албанија им се врти и толку, се надеваат дека САД ќе им го овозможи тоа.
Мегали идеите преку кои Балканот се манипулира веќе се толку дегутантно, стереотипни, што би требало да се извлече поука, обичниот народ да ги препознава, разобличува..., сериозно треба да се работи на таа тема да се подигне човечката свест, меѓутоа тоа препознавање, разобличување за жал засега се манифестира со емиграција кој како ќе се снајде, умее што подалеку од овде.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.625
Поени од реакции
2.710
Виновникот за ова шо се случи и што ќе се случува понатаму се бившиот премиер,бившиот министер за вр и шефот,ако тие си ја завршеа работата по израелски рецепт до ова немаше да дојде.Сега зајко ќе ги вадит жешките костени се дури не го научит израелскиот рецепт или грчката Метла.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Виновникот за ова шо се случи и што ќе се случува понатаму се бившиот премиер,бившиот министер за вр и шефот,ако тие си ја завршеа работата по израелски рецепт до ова немаше да дојде.Сега зајко ќе ги вадит жешките костени се дури не го научит израелскиот рецепт или грчката Метла.
Да бе! Оти Грујчо беше тој што изјавуваше по телевизиите дека за монструм невини луѓе лежат во затвор.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.625
Поени од реакции
2.710
Да бе! Оти Грујчо беше тој што изјавуваше по телевизиите дека за монструм невини луѓе лежат во затвор.
Не,не си ме сватил добро, читај пажљиво,ако сватиш ок ако не пак .....

D

Deleted member 53418

Гостин
Да протестираш во толкава бројка за монструми што масакрирале луѓе, пред се, масакрирале деца, е нон-сенс. Ова е маса на луѓе што излегла. И да не се лажеме дека биле изиграни политички. Овие сите тука, исто размишљаат.

Како нашиве политичари го прифаќаат ова не ми е јасно. Како им е сеедно човече... Па и знамињава што ги веат со голема албанија. Свака част.

Додека нас ни се забранува да си кажеме Македонија, другиве што сакаат си прават. И пак ќе се жалат немале права. Не не бива, џабе.
Продадени души бе брат сите политичари, и полиција како мисири дремат овие ги клоцаат земи бе пендракот нека гори кичмата на орката
А полицијата наводно нафта пие и не ги знае кои се.

Човеков се знае кој е, верувам како поранешен цигарџија дека го знае цела полициска Бит-пазар. Уште потрагичен е фактот дека денес работи во контрола во ЈСП.

Видеото веројатно не го дава.

Овој што мава знаат кој е ?

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Не, а тебе? Како им е на малите албанчиња кои го читаат форумов? Можеби 99% се ИСИС, а што со останатите?
Малите шќиптарчиња не го читаат форумот оти не знаат Македонски, спиј мирно нема да се увредат!

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.520
Поени од реакции
18.369
Имам одреден број пријатели на фејсбук, Албанци. Од тоа што го пишуваат, ми се повраќа, дури мислам и дека сум потценил некои работи, они се поголеми гомна од што изгледа. Се споделуваат слики од полицајци што наводно биле дента на Бит-пазар, се споделуваат коментари од луѓе, претежно деца Македонци што коментираат, имаше и доста слики од Бобан Илиќ. Ништо чудно да има освета деновиве, треба луѓето да припазат на себе, или на своите деца.
Автоматски споено мислење:

Абе жал ми падна, ко тутун се нижите.
Прво ѓубрето како тебе мора да го исчистиме, после се ќе биде полесно. А се помалку како тебе ги има, што е одлично.

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.674
Поени од реакции
16.881
сега треба некој да и го збичи на Брнз, да ли демонстрации со американско знаме, значи дека зад убијците од Смилковско стои некоа ус агенција потплатена од албанско лоби ??
патем, истото ќе го има и за Дивље... сега да побараш документација од МВР и институции за 2-цата платеници од еу ( мислам германец и француз беа) ништо нема да најдеш...а тогаш имаше по некој медиуми, башка нели имаше заебанции со бројот на загинати, избегани итн...

Kajgana Shop

На врв Bottom