- Член од
- 8 јануари 2013
- Мислења
- 649
- Поени од реакции
- 2.107
(ВИДЕО) Мијалков му се извини на Заев: Бев во изолација
(ВИДЕО) Мијалков му се извини на Заев: Бев во изолација
lider.com.mk
Најако овој од 24 тв Мишко го прашуваХахахахахахаја(ВИДЕО) Мијалков му се извини на Заев: Бев во изолација
(ВИДЕО) Мијалков му се извини на Заев: Бев во изолацијаlider.com.mk
Не е виновен он бе, сигурно тие прашања го натерале да ги научи на памет.Најако овој од 24 тв Мишко го прашува
Во Македонија сте? Еј пред негови очи у Македонија ама он прво прашање дали е во Македонија.
@kano пичко, еве ти го бе, у Скопје се криел ебачов твој, све ти ебам глупо и ќораво.
Испроси пари за карта за авион и дој да му го земеш у уста.
Уште те боли шо сум пишувал против пичката паторска. И двајцата живеете ко најголеми пички уџум од овде и све знаете за државава.
Кога сите баравме правна држава, поредок, а не муртински говна, ти беше главен со јајцата на паторот у уста, од 20 иљади километри од овде, гомно австралиско.
И име сменивте со тоа пичката од браникот, со неговите 8 пратеници, тој шо и денеска се крие...и доста се курчиш по форумов дека си некој патриот кога си обична пичка избегана на крај на свет, шо лае против луѓе што живеат и работат тука, племе ти ебам гадно и тебе и на тоа мадето шо се лајкате.
Seriozno mislis deka ne se dogovoril? Pa ovie veke se povlekoa od zatvorski pritvor i pak ne na kuken pritvor lol...Види му изјава, се чудел што толку паника околу него дома си бил во изолација заради симптоми на Корона(од 1 ден и 5 часа, а и плус има прележано пред 2-3 месеца ) и утрово разбрал дека треба да се јави за куќен притвор.
Кој знае што намислил и со кого преговарал. Веројатно не нашол земја која ќе го прими или па пропаднал планот за бегство или не се договорил со властите.
Левица треба да каже дека Заев и пајташите содружници можат само имањето од на татка да го продаваат, макар шо и тоа е веројатно со арамиско потекло. Мене не ми е јасно како може некој да лаже без око да му трепне, не знам дали се свесни шо ветуваа пред да дојдат на власт и шо прават сега.Левица мора да излези сега и да кажи, сета продажба ќе ја поништиме ако дојдиме на власт.
Поголема глупост од продажба на државно земјоделско земјиште нема.