Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.664
Поени од реакции
59.717
Доминација да, ама последниве 6-7 минути многу непотребни грешки, изгубивме интензитет. Ајде нека додадат гас во второ и да ја решиме.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Не знам за каква доминација зборите. Цела игра им е препуштена на Милан, стварно не ја сфаќам оваа филозофија на игра на Конте, слично беше и со Лацио. Мораа да ја искористат психолошката предност после голот, а и секако имаме супер напад, расположен Лаутаро и доминантен Лукаку. Играта против Јувентус кога ги тепавме, тоа ни треба во моментов, тотална контрола на играта. Ова не ми изгледа добро воопшто.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Ќе ја усерат 100%, осеќам дека ќе им "поклонат" еден глуп гол, и ќе заврши 1-1.

Многу несигурни ми делуваат овие во одбрана.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Мора уште еден гол да дадат пошто вака ништо не е сигурно. Треба да се фокусираат повеќе на посед на топка и да се игра повеќе на половина на противникот, вака сме под константен притисок назад и прашање на време е кога ќе направиме грешка во одбрана.

Барела врие, каква техника има, мајко мила.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Не знам за каква доминација зборите. Цела игра им е препуштена на Милан, стварно не ја сфаќам оваа филозофија на игра на Конте, слично беше и со Лацио. Мораа да ја искористат психолошката предност после голот, а и секако имаме супер напад, расположен Лаутаро и доминантен Лукаку. Играта против Јувентус кога ги тепавме, тоа ни треба во моментов, тотална контрола на играта. Ова не ми изгледа добро воопшто.
4 шанси имавме за 0-2...не знам како тоа ова не ви е доминација, а со Лацио ви беше иако Лацио буквално ни ја скрија топката и ни играа викторија во нашата половина

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.664
Поени од реакции
59.717
До кај 35 минута беше чиста доминација, последните минути се малку загрижувачки, не дека тие не притиснаа туку од ништо си правиме проблеми, посебно одбраната не ги чисти топките како што треба. Очекувам да влезат во второ како на почетокот на првото, да нагазат на топка.

Исто имам впечаток дека Милан се сконцентрирани да ја бранат страната на Хакими и Барела, затоа Перо има многу простор кога ќе добие топка и веќе направи две шанси.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Зборам за доминација во игра. 4те шанси што ги збориш горе-долу дојдоа од контра. Не сум фан на ваква игра, не знам што ги спречува да играат со сигурност и самодоверба како што играа против Јуве, а не вака да препуштаат на случајноста. Чалханоглу да не добиеше мозочен удар сега ќе беше 1-1 и толку од 4те шанси за 2-0.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Дај нека престане Лукаку да им се дере на сите на терен, мене ми иде да му влезам на терен за да го рашамарам (нормално, кога хипотетички би бил доволно физички импозантен, за да можам да го направам тоа).
Страшно нервира со тоа, а во 90% од случаевите он е крив за тоа што топката не доаѓа до него.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.664
Поени од реакции
59.717
Дај нека престане Лукаку да им се дере на сите на терен, мене ми иде да му влезам на терен за да го рашамарам (нормално, кога хипотетички би бил доволно физички импозантен, за да можам да го направам тоа).
Страшно нервира со тоа, а во 90% од случаевите он е крив за тоа што топката не доаѓа до него.
Да му влезам на терен и да го удрам со палка за безбол од позади :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
многу несигурни се назад, не знам што се глупираат, ако нешто не се смене во второ полувреме ќе примат сигурно еден гол..

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811

Kajgana Shop

На врв Bottom