сум го глеал многу одамна на VHSA boy and his dog
random preporaka za eden lud film
А, да си ми жив и здрав!
Еден од најглупите филмови во цел свет. Види го 2 номинации има.
Супер пропаганда, заедно со Hurt Locker победникот.
Да сум на местото на Клинт Иствуд за Инвиктус и Тарантино за Копилињата би се јавил да ми ги тргнат филмовите од конкуренција, пошто навреда е за нив двајца овие филмови да се у друштво на погоре споменатите плус Аватар.
Само здрав, жив не мора.А, да си ми жив и здрав!
50% од тие филмови се:сум го глеал многу одамна на VHS
има вакви еден тон треши пост-апокалиптични филмови од почеток на осумдести или пред тоа
toxic avenger и сл.
The Raven, постар филм е, може си го пропуштилДајте некој добар трилер што го немам гледано.
П. С. Да ви олеснам, сите ги имам гледано.
Гледан. Не ми ги кажувај овие попознативе, све имам гледано, дај нешто непопуларно. Некој од скандинавска кинематографија можеби? Тука можно е да имам пропуштено некој.The Raven, постар филм е, може си го пропуштил
Малку имам гледано скандинавски филмови, не ми текнува ништо во моментов ...Гледан. Не ми ги кажувај овие попознативе, све имам гледано, дај нешто непопуларно. Некој од скандинавска кинематографија можеби? Тука можно е да имам пропуштено некој.
The Night of The HunterДајте некој добар трилер што го немам гледано.
Гледан. Не ми ги кажувај овие попознативе, све имам гледано, дај нешто непопуларно. Некој од скандинавска кинематографија можеби? Тука можно е да имам пропуштено некој.
Дајте некој добар трилер што го немам гледано.
Еве ти неколку шпански. Првиот и третиот се огин!Дајте некој добар трилер што го немам гледано.