Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека "другар ми“ Мората иако во лоша форма се согласувам, еден од помалите проблеми е моментално во тимот. Види ја дупката у средина, види како лесно стигаат противнициве од центар до шеснаестерец кај нас со топка у нозе и без никаква мака, да не речам ко да нема никој. Види ја безидејноста кај Бентанкур, Рабио, бековите, па дури и централните деванзивци кои не знаат што да прават со топка освен да ја подаваат меѓу себе и на Шчесни. Ова се поголеми проблеми од Мората според мене. Кога све ова би функционирало у тимов како што треба, кога секој играч ќе ја знае својата улога на теренот, мислам дека ќе дојдат до израз напаѓачите. Мое мислење. Не го бранам Мората, не е во форма меѓутоа не е фер само он да се става у таа корпа на ван форма играчи. Што е со Кулу што е изгубен на терен, што е со Сандро кој не е ни близу до оној Сандро од пред некоја година, што е со средината која не постои?Не може да разберам како можеше Бентанкур да помине 90 минути на теренот.
Индивидуално, најлошиот перформанс на еден фудбалер во дресот на Јувентус последните 10 години. Се згреши, се промаши.
Не знам што се пичка Пирло, да направи драстичен потег и да го замени макар и со младинец. Што може полошо од тоа да поклони гол после 60 секунди и цел меч да биде најголема закана за сопствениот гол.
Татко му да беше тренер, ќе го заменеше.
@G@rfielD може ли да ни кажеш дали за другар ти Мората уште се држиш за ставот дека е добар или тоа што нема гол дадено на барем полубитен меч или активен резултат едно 4 месеци ти го промени мислењето.
Toa ti kazuvam i jas telinja nevideni se, odbrana i napad imame nekakov ama najvaznoto ona sto gi vrzuva e nevidena propast osven Kieza i Amerikancheno donekade i Artur. Ne velam deka i Pirlo nema vina brat i toj tele e ne trebashe da go pushtat vo ogan so ova dno od ekipa posebno sreden red. Znaesh uste Alegri dur beshe kazuvashe deka treba remont smenivme nekoj igrachi ama beter donesovme taka da Paratici i Nedved se za smena premnogu zaebaa odlichna ekipa. Gi shitnaa Pogba, Vidal, Spinazola, Kin, Koman po redica prichini a ne donesoa nikakvi igrachi. Transfer politika smrdi smrdi ama korne. Go dadovme Spina za 20-30 milioni, go zemame Kulu za 40 tele nevideno, kamo da me demantira. Od bezplatnive igrachi Ramzi -100, Rabio 0. Morata pochna dobro ama se vklopi vo sivilo i toj makar da napagjach zavisi od sreden red a nie nemame, Dibala e spasot se nadevam so trojca napagjacji da se pochne. Pirlo e najvinoven sto uste gi igra Rabio i Benta osobeno ama nema opcija druga Artur mozi i sezona sjeba chitav nekade. Da pusti mladinec nekoj pa makar i da usere nema da mi e maka. A ovie telinjava Benta, Berna, Ramzi fala im za se treba da si odat, ama imame nesposobna UPRAVA i naredna godina pak kje se machime kje se nervirame, De Siljo kje se vrati kje go gledame i nego i pak nishto nema da se napraviИмаше сега на твитер гласини од соблекувална демек Пирло барал премногу од Бентанкур кој не се осеќал удобно во оваа нова улога под Пирло. Неможам да разберам што е тоа премногу?
Премногу бара шеф во Кромберг кога нормата ти ја крева од 80 на 120 парчиња, премногу бараат во рудник кога ќе ти кажат наместо 8 има дефект ќе останеш да лупаш 12 саати.
ЛИГУШИ. Ако на крај на сезона некој не сноси последици треба да се запалат сите и не зборам само за Пирло, тој е најмал е крив иако е неписмен како тренер аплата е жртвено јагне.
Prav si za se pa i za penalot, ama utakmicava treba da se zaboravi i da ne se povtori ama se somnevamСите играчи се во топ натпреварувачка форма, да се пополни дупката на бента макар и со халф некој треба(па промајата баш посредина го тепа овај тим) и ќе бидат конкурентни во секој меч со било кој тим...... Да не беше поклонот во првата минута мечот сосема поинаку ќе се одвиваше, порто свесно не се ни обидуваше да превземи иницијатива на средина, освен касапи немаат никакви креативци, сепак излезе многу добро за нив во првиот меч што не значи дека ќе се повтори во вториот........ не видов што оцена доби судијата на мечот, имаше колебање негова пред секоја одлука дали да досуди фаул или предност, дали да даде жолт или само опомена, а дали имаше пенал тука нема дилема само зошто не беше досуден којзнае