UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Барам низ нетот годишни плати на играчите ама не ми се веродостојни оние цифри. Гризман 45 милиони по сезона зема ? :eek:
Факинг Пјаниќ е на 10 милиони плата мореее хејј
Да, ама бруто, нето околу 23. Во Патетико исто толку земаше псоледната година, кога го молеа да остане и снимаше документарци

Член од
5 февруари 2021
Мислења
398
Поени од реакции
1.043
Гризман после утакмица директива на аеродром, си фатил приватен чартер да си ја види фамилијата во Франција да искористи слободните денови, заслужено :D
Бистрете вие до утре сабајле политики за распадот на Барса и Југославија на минус 22 степени :D
Најмногу сакам вака кога ќе ми објаснат колку заработуваат врвните фудбалери и кој life stile го имаат. Бидејќи јас цело време мислам дека живеат на ниво на работник во Кромберг и Шуберт.

placeb

place_b
Член од
21 јуни 2016
Мислења
3.429
Поени од реакции
3.265
Играчите на Барселона жестоко се скараа на мечот со ПСЖ. Па, како и не би, ако се знае дека тотално беа понижени од ПСЖ со 4:1.,
Во 38-та минута веќе се виде нервозата кај Каталонците при 1:1. Пике урлаше на Антоан Гризман откако тој и Дест не го сопреа Мбапе при еден напад.
Пике: Здражи го поседот на топката, проклетство. Ајде, држи го е*ениот посед.
Гризман: Смири се Гери, престани да викаш.
Пике: Да го е*ам Гризи, се*ат врз мене!
Гризман: П**ка ти мајчина!:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Пике: П**ка ти мајчина и на тебе! Се мачиме и веќе пет минути играме така!
Гризман: Не викај!
По ова пријде Ленглет кој ги смири двајцата фудбалери, но не беше тука крајот.
Пике: П**ка му мајчина, трчаме како луди!
Гризман: Па трчам и јас!
Пике беше активен на овој начин, викаше на фудбалерите обидувајќи се да ги разбуди соиграчите, што секако поради тоа што беа празни трибините се слушна во телевизискиот пренос.
:D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.869
Поени од реакции
10.234
Мбапе како Анри да го гледам, во старт, почетниот спринт има толку сила да му врзат плугови ќе го изора теренот, капак на тоа на мал простор е премногу спретен, нема паника, како Роналдо дебелиот има финиш.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Член од
5 март 2018
Мислења
17.441
Поени од реакции
19.917
Најмногу сакам вака кога ќе ми објаснат колку заработуваат врвните фудбалери и кој life stile го имаат. Бидејќи јас цело време мислам дека живеат на ниво на работник во Кромберг и Шуберт.
После она издание од вчера јас пешки би го пратила до дома да се враќа :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.441
Поени од реакции
19.917
Да, ама бруто, нето околу 23. Во Патетико исто толку земаше псоледната година, кога го молеа да остане и снимаше документарци
Претпоставив, имаат многу играчи со астрономски договори, не гледам како би се отарасиле од овие играчи со оглед на тоа што му продолжија нови договори со високи клаузули.
Ни еден нема од чиста мира и лојалност да се откаже од таа плата и да замини гратис без да биде обештетен. Ќе биди весело.
Автоматски споено мислење:

Пиќе најде бе да урла, да се дери по играчи, ок капитен си, нервозата е голема свикај ама како вика во видеото ќе помисли некој само тој трчал а другите стоеја.
Па какви циркузи има тој во одбрана правено треба да го распнат соиграчите.
Цица пари од клубот а не го бива за к..

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Претпоставив, имаат многу играчи со астрономски договори, не гледам како би се отарасиле од овие играчи со оглед на тоа што му продолжија нови договори со високи клаузули.
Ни еден нема од чиста мира и лојалност да се откаже од таа плата и да замини гратис без да биде обештетен. Ќе биди весело.
Автоматски споено мислење:

Пиќе најде бе да урла, да се дери по играчи, ок капитен си, нервозата е голема свикај ама како вика во видеото ќе помисли некој само тој трчал а другите стоеја.
Па какви циркузи има тој во одбрана правено треба да го распнат соиграчите.
Цица пари од клубот а не го бива за к..
Koe видео?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
Сега Мбапе ви е бог и батина, за два месеци пак ќе викате дека е добар/одличен фудбалер кој ПСЖ го лимитирал и никогаш нема да го стигни нивото на Роналдо, Меси па и Нејмар :icon_lol:

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.973
Сега Мбапе ви е бог и батина, за два месеци пак ќе викате дека е добар/одличен фудбалер кој ПСЖ го лимитирал и никогаш нема да го стигни нивото на Роналдо, Меси па и Нејмар :icon_lol:
Никогаш нема да го стигни нивото на Меси и Роналдо, тоа не е некое откритие. Во недостаток на други одлични фудбалери ќе е најдобар во неговата генерација.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Некој извор на Англиски имаш околу претпоставкава или вака паушална ти е?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
Некој извор на Англиски имаш околу претпоставкава или вака паушална ти е?
Секој ден се поглуп и поглуп си, неверојатно.

Kajgana Shop

На врв Bottom