UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Барам низ нетот годишни плати на играчите ама не ми се веродостојни оние цифри. Гризман 45 милиони по сезона зема ? :eek:
Факинг Пјаниќ е на 10 милиони плата мореее хејј
Да, ама бруто, нето околу 23. Во Патетико исто толку земаше псоледната година, кога го молеа да остане и снимаше документарци

Гризман после утакмица директива на аеродром, си фатил приватен чартер да си ја види фамилијата во Франција да искористи слободните денови, заслужено :D
Бистрете вие до утре сабајле политики за распадот на Барса и Југославија на минус 22 степени :D

Најмногу сакам вака кога ќе ми објаснат колку заработуваат врвните фудбалери и кој life stile го имаат. Бидејќи јас цело време мислам дека живеат на ниво на работник во Кромберг и Шуберт.

Играчите на Барселона жестоко се скараа на мечот со ПСЖ. Па, како и не би, ако се знае дека тотално беа понижени од ПСЖ со 4:1.,
Во 38-та минута веќе се виде нервозата кај Каталонците при 1:1. Пике урлаше на Антоан Гризман откако тој и Дест не го сопреа Мбапе при еден напад.
Пике: Здражи го поседот на топката, проклетство. Ајде, држи го е*ениот посед.
Гризман: Смири се Гери, престани да викаш.
Пике: Да го е*ам Гризи, се*ат врз мене!
Гризман: П**ка ти мајчина!:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Пике: П**ка ти мајчина и на тебе! Се мачиме и веќе пет минути играме така!
Гризман: Не викај!
По ова пријде Ленглет кој ги смири двајцата фудбалери, но не беше тука крајот.
Пике: П**ка му мајчина, трчаме како луди!
Гризман: Па трчам и јас!
Пике беше активен на овој начин, викаше на фудбалерите обидувајќи се да ги разбуди соиграчите, што секако поради тоа што беа празни трибините се слушна во телевизискиот пренос.
:D

Мбапе како Анри да го гледам, во старт, почетниот спринт има толку сила да му врзат плугови ќе го изора теренот, капак на тоа на мал простор е премногу спретен, нема паника, како Роналдо дебелиот има финиш.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Најмногу сакам вака кога ќе ми објаснат колку заработуваат врвните фудбалери и кој life stile го имаат. Бидејќи јас цело време мислам дека живеат на ниво на работник во Кромберг и Шуберт.
После она издание од вчера јас пешки би го пратила до дома да се враќа :D

Да, ама бруто, нето околу 23. Во Патетико исто толку земаше псоледната година, кога го молеа да остане и снимаше документарци
Претпоставив, имаат многу играчи со астрономски договори, не гледам како би се отарасиле од овие играчи со оглед на тоа што му продолжија нови договори со високи клаузули.
Ни еден нема од чиста мира и лојалност да се откаже од таа плата и да замини гратис без да биде обештетен. Ќе биди весело.
Автоматски споено мислење:

Пиќе најде бе да урла, да се дери по играчи, ок капитен си, нервозата е голема свикај ама како вика во видеото ќе помисли некој само тој трчал а другите стоеја.
Па какви циркузи има тој во одбрана правено треба да го распнат соиграчите.
Цица пари од клубот а не го бива за к..

Последно уредено:
Претпоставив, имаат многу играчи со астрономски договори, не гледам како би се отарасиле од овие играчи со оглед на тоа што му продолжија нови договори со високи клаузули.
Ни еден нема од чиста мира и лојалност да се откаже од таа плата и да замини гратис без да биде обештетен. Ќе биди весело.
Автоматски споено мислење:

Пиќе најде бе да урла, да се дери по играчи, ок капитен си, нервозата е голема свикај ама како вика во видеото ќе помисли некој само тој трчал а другите стоеја.
Па какви циркузи има тој во одбрана правено треба да го распнат соиграчите.
Цица пари од клубот а не го бива за к..
Koe видео?

Сега Мбапе ви е бог и батина, за два месеци пак ќе викате дека е добар/одличен фудбалер кој ПСЖ го лимитирал и никогаш нема да го стигни нивото на Роналдо, Меси па и Нејмар :icon_lol:

Сега Мбапе ви е бог и батина, за два месеци пак ќе викате дека е добар/одличен фудбалер кој ПСЖ го лимитирал и никогаш нема да го стигни нивото на Роналдо, Меси па и Нејмар :icon_lol:
Никогаш нема да го стигни нивото на Меси и Роналдо, тоа не е некое откритие. Во недостаток на други одлични фудбалери ќе е најдобар во неговата генерација.

Некој извор на Англиски имаш околу претпоставкава или вака паушална ти е?

Некој извор на Англиски имаш околу претпоставкава или вака паушална ти е?
Секој ден се поглуп и поглуп си, неверојатно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom