Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
@fennel, @Mirko i Slavko, последна опомена за тројцата :D

Не, сериозно, последен пат бришам без казнени, следниот пат кликам колку што предвиделе од администрација и тоа е. Нема љутиш. Ако ве пизди некој кликнете пријава да му се невиди, 3 секунди работа е.

Овие два моменти не се креација на мојата субјективност. Тоа се факти. Дали јас ќе ги кажам, Петко, Станко, неважно. Тие ќе стојат.

,,Интер одигра над очекувањата на домашен терен". Колку интересен начин за заобиколка. Интер ја здроби Барселона со отпишаниот Лусио, Мота, Милито и Горан Пандев. Најјаката Барселона во историјата. На ,,Ноу Камп" очекувано беше да бранат резултат. Што очекуваше, да излезат лудачки да напаѓаат во полуфинале? Особено после црвениот на Мота?
За ова дека Милито бил во офсајд, мене малку не ми е згодно со оглед на тоа од кого доаѓа. Срамота е. Па сите титули во ЛШ во овој век се освоени после фијаска и скандали и масовен импакт на надворешен фактор, да не се лажеже сега.

,,Што му се случи на Мурињо на дебито?" Уау. Загубил во дерби. На еден натпревар. Со голема гол разлика. Што значи ова доколку ја гледаме големата слика? Дали тоа што Барселона до демолирала во дебито го менува фактот дека Реал Мадрид на чело со Мурињо ја прекина доминацијата на Барселона во Примера? Секако дека не.

Жозе Мурињо во два наврати и со два различни клубови изврши голема нужда на идилата наречена Барселона и замислата на клубот, Пеп, навивачите, за доминација во европскиот фудбал во континуитет. Важен збор: континуитет. Мурињо го прекина тој континуитет. Барселона во тој момент располагаше со тренер, играчи, судиска наклонетост, стабилна управа, односно ги имаше на своја страна сите потребни елементи за воспоставување на невидена доминација. Титула за титула, успех до успех. Деструктивниот менаџер тоа успеа да го прекине. И да го натера Гвардиола среќата да ја бара надвор од Каталонија.

Можете слободно да се смеете, да негодувате, да разговарате со другари кои навиваат за Реал Мадрид, другари од ЕБР, другари лаборанти, почитувачи на ликот и делото на Самка Ибраимоски. Ирелевантно е. Она што јас го изнесов е вистина и оддалечено од главата на секој поединец е на само еден клик.

Brat, valjda ne si seriozen so muabetot deka Pep izbega od Barcelona poradi Mourinho? Najjakite trash ozboruvanja bea deka otisol vo Baern, poradi toa sto Mourinho e vo PL(duri i samiot nekolku pati provocirase). Inaku celosniot scor realno ja odslikuva faktickata sostojba na Mourinho vs Pep.
Pep izbega poradi upravata na celo so Rosel, inace as said Mourinho kako menadzer go ima ubedlivo najslabiot period vo Real( se ocekuvase mnogu poveke od lik so CV kako njegovoto). 1 La liga vo 4 godini, so potroseni mnogu pari e ramno na ogromna 0. I ne bro, ne ja prekina dominacijata na Barca niti priblizno. Real bese preporoden pod palka na Ancelloti pod Mourinho bese nevidena katastrofa.

Еве го системот на ова шитшоу со судиите како се одлучува за све. У првите 30 секунди коа кажува дека Мајк Рајли го надгледува системот, све ми беше јасно.

Да се потсетиме за ликот и делото на Мајк Рајли
vnpuc92odnh61.jpg

Na ova kukanje na fanovive na Arsenal za sudiite i Man Utd barem prvi da bevme na tabela pa da imase shtof deka planot e srede active deployment.

Последно уредено:
@RATM за офсајдот на Мегваер испадна дека ако играчот е фаулиран пред да има можност да игра со топката, не е битно дали бил во офсајд позиција при проигрување на топката, и фаулот може да се досуди. Ова од извадок од правилата што го прочитав. Пак е чудно затоа што ако не се лажам имало доста слични ситуации кај што се судел офсајдот :D

@RATM за офсајдот на Мегваер испадна дека ако играчот е фаулиран пред да има можност да игра со топката, не е битно дали бил во офсајд позиција при проигрување на топката, и фаулот може да се досуди. Ова од извадок од правилата што го прочитав. Пак е чудно затоа што ако не се лажам имало доста слични ситуации кај што се судел офсајдот :D
Pickford likes this.

Затоа, имаш офсајд имаш и фаул и соломон-вар решение ти е дека нема фаул.

Уште потажно бе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom