- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 3.358
- Поени од реакции
- 7.343
Мислиш на Стевица Ристиќ. Такви се бар најавите.Ај честито нов директор на Академијата ... СилексБург бој
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш на Стевица Ристиќ. Такви се бар најавите.Ај честито нов директор на Академијата ... СилексБург бој
Нема, тоа е единствен начин. Требаше да си го средат ова пред да пуштат продажбата вака многу нервира.Ima nacin da se kupat on line karti na kilo ili treba da se ebavam i da klikam karta po karta pa da me zeza deka maks e 10?
Мислиш на Стевица Ристиќ. Такви се бар најавите.
u stranstvo si?Ima nacin da se kupat on line karti na kilo ili treba da se ebavam i da klikam karta po karta pa da me zeza deka maks e 10?
u stranstvo si?
Последно мислам читав дека нешто имал улога во некоја екипа од некое мало егзотично островче (ако не се лажам, нека ме поправи некој)Од кај никна сеа овој у Вардар?
Па уште директор на Академија... има некое портфолио за тоа? Што работел после завршување на кариерата?
Знам дека кога е Вардар у прашање, од конобари многу станаа директори/менаџери ама барем Христов кога го назначија за одговорен на Академијата, претходно и те каков успех имаше у Металург со децата што ги извади тие неколку генерации.
Иначе нешто се дружи со Попов. Која е врската тука може само да погодуваме.Од кај никна сеа овој у Вардар?
Па уште директор на Академија... има некое портфолио за тоа? Што работел после завршување на кариерата?
Знам дека кога е Вардар у прашање, од конобари многу станаа директори/менаџери ама барем Христов кога го назначија за одговорен на Академијата, претходно и те каков успех имаше у Металург со децата што ги извади тие неколку генерации.
Da mi pustese pari jas ke ti kupev ko coek oti ne kaza i ke ti gi slikav [emoji16]da ali gotovo, sredeno se zaebavav 3 saati so klikanje lol
Da mi pustese pari jas ke ti kupev ko coek oti ne kaza i ke ti gi slikav [emoji16]
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Син му е сеуште мал, игра во Детска лига за Вардар и сум го гледал, има потенцијал.Стевица последен клуб му е српски второлигаш пред 3-4 години. Инаку и син му тренира во Вардар, таман да си го пробие синов ќе си искористи прилика. Си е***о мајката се во клубов. Ако се обезбеди опстанок со ваков тим и стручен штаб, голем дел од заслугата ќе биде на Васоски. Оти направи солидна бодовна разлика во поглед на екипите од долниот дел на табелата.
Син му е сеуште мал, игра во Детска лига за Вардар и сум го гледал, има потенцијал.
Нит Попов е партиски нит па Стевица.По партиска линија, Стевица и Попов во ФКВ.
Автоматски споено мислење:
Син му е сеуште мал, игра во Детска лига за Вардар и сум го гледал, има потенцијал.