Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.773
Покрај БЦ, има уште неколку фондови заинтересирани да не купат, меѓу кој Мубадала, сопственост на арапот од Ман Сити. Па останува да се види како ќе излезе се ова на крај.
Уште тоа ни фали, Арап кој ќе не направи подружница на Сити :D

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Ако плати некој во ред. Проблемот е ако не најдат некој да плати, или да инвестира 200м, во тој случај ќе мораат да распродадат играчи и ќе се вратиме во 2012-та.
Па тоа е најлошото сценарио и тешко остварливо, мислам дека попрво би го продале клубот со 50-100мил евра загуба..

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Фоца инда

Lautaro welcome to Barcelona/highlights 2020-2021/skills, goals, assits

Бастони и Араухо пренајак стоперски тандем :motorce:
Лукаку велком ту Реал Мадрид хајлајтс...
Барела велком ту Јувентус хајлајтс..
Скриниар велком ту Јунајтед хајлајтс..
Бастони велком ту Ман Сит хајлајтс..

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.245
Поени од реакции
18.449
Сериозно сега, бидејќи не следам :cautious:

Што точно се случува, какви се импликациите за Интер и кои се ризиците?

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Фонсека ќе му ја даде капитенската лента на Кристанте после конфликтот и одземањето на лентата од Џеко.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Фонсека ќе му ја даде капитенската лента на Кристанте после конфликтот и одземањето на лентата од Џеко.
Да, бидејќи Пелегрини ради пет жолти го пропушта дербито, инаку тој е новиот капитен, тој требаше да биде по пензионирањето на Де Роси па заминувањето на Флоренци и му ја дадоа нему, но тој ја даде на Џеко да ја носи, летото 2019, кога тој реши да не оди во Интер и потпиша нов договор..

Е сега незнам дали Кристанте или Смолинг ќе биде втор капитен, вајда Кристанте, жално, но тој ни е еден од поискусните во екипата, што се задржаа повеќе години во Рома..

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Да, бидејќи Пелегрини ради пет жолти го пропушта дербито, инаку тој е новиот капитен, тој требаше да биде по пензионирањето на Де Роси па заминувањето на Флоренци и му ја дадоа нему, но тој ја даде на Џеко да ја носи, летото 2019, кога тој реши да не оди во Интер и потпиша нов договор..

Е сега незнам дали Кристанте или Смолинг ќе биде втор капитен, вајда Кристанте, жално, но тој ни е еден од поискусните во екипата, што се задржаа повеќе години во Рома..
Не знаев дека Пелегрини е суспендиран затоа ме изненади ова за Кристанте.

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Cristante sam da e teren ne treba da ja dobie kapitenskata, bolna rabota. Podobro da ja nosi Miki, i onaka e najiskusen posle dzeko vo ekipata.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom