Уште тоа ни фали, Арап кој ќе не направи подружница на СитиПокрај БЦ, има уште неколку фондови заинтересирани да не купат, меѓу кој Мубадала, сопственост на арапот од Ман Сити. Па останува да се види како ќе излезе се ова на крај.
Па тоа е најлошото сценарио и тешко остварливо, мислам дека попрво би го продале клубот со 50-100мил евра загуба..Ако плати некој во ред. Проблемот е ако не најдат некој да плати, или да инвестира 200м, во тој случај ќе мораат да распродадат играчи и ќе се вратиме во 2012-та.
Лукаку велком ту Реал Мадрид хајлајтс...Фоца инда
Lautaro welcome to Barcelona/highlights 2020-2021/skills, goals, assits
Бастони и Араухо пренајак стоперски тандем![]()
Да, бидејќи Пелегрини ради пет жолти го пропушта дербито, инаку тој е новиот капитен, тој требаше да биде по пензионирањето на Де Роси па заминувањето на Флоренци и му ја дадоа нему, но тој ја даде на Џеко да ја носи, летото 2019, кога тој реши да не оди во Интер и потпиша нов договор..Фонсека ќе му ја даде капитенската лента на Кристанте после конфликтот и одземањето на лентата од Џеко.
Не знаев дека Пелегрини е суспендиран затоа ме изненади ова за Кристанте.Да, бидејќи Пелегрини ради пет жолти го пропушта дербито, инаку тој е новиот капитен, тој требаше да биде по пензионирањето на Де Роси па заминувањето на Флоренци и му ја дадоа нему, но тој ја даде на Џеко да ја носи, летото 2019, кога тој реши да не оди во Интер и потпиша нов договор..
Е сега незнам дали Кристанте или Смолинг ќе биде втор капитен, вајда Кристанте, жално, но тој ни е еден од поискусните во екипата, што се задржаа повеќе години во Рома..
Фонсека одлучува .Cristante sam da e teren ne treba da ja dobie kapitenskata, bolna rabota. Podobro da ja nosi Miki, i onaka e najiskusen posle dzeko vo ekipata.