Скутерчиња: Се за и околу нив

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
викаат дека се австриски :) дека дизајнерот од ктм го има дизанирано..а ктм е австриски продукт...инаце генерик е кинез :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
za izgledot mos ama masinata 100% sum siguren deka e kinez

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Абе не ам видено кинески мотор со убав асален изглед, се‘ се ко со обична пластика, овај џенериков 10ка изглед, ама многу брчит :)

Еве им го рекламново ливче :) Изглеат вакво ќе зеам. Фала з апомошта =)

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
^мартин, пријателски совет=НЕ ЗЕМАЈ ТАКВО! не ти кажувам зашто, едноставно, не земај.

иначе, фрлив окце на ова(да не биде рекламирам, тргнав тоа фирмата и сл.)

250 кубика е 1670 ЕВРА! дали знаете нешто повеќе за моторчето? покажани се? ептен има луѓе што ги пичат... а и на изглед се боНбона, големи се и конфорни. шалт табла-лудила =)

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
ej tamo pisa deka 250 cc e 1470 a ne 1670 pa za tia pari poarno takvo otkolku generic

Г

Гоццццце

Гостин
Колку оди Кимко супер осумка? Максимална?

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
ej kymco super 8 e 4t pa ne ocekuvaj da ode poveke od 70 a ako davas tolku 1650evra daj uste 150 i zemi si kymco super 9 2t bar da znaes deka nema da go butas po nekoja ugornica a super 9 ide okolu 80-84

Г

Гоццццце

Гостин
Да ама изгледот на Супер 9 не ми се сфиѓа! Да има супер 8 , со машина од супер 9 ке биде таман али....

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Шо скутерче е ова ?:)
Јас имам такво. SYM Jet Sport X.
Кај нас најчесто се возам SYM Jet Euro, овие новиве само неколку ги има низ Скопје. Слични мотори со супер 9.
Не е кинески, 1.700 евра, имам башка спортски ауспух, што одговара за kymco super 9, т.е. граната иста е и за двата мотори.
Види на youtube за моторчево.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
^мартин, пријателски совет=НЕ ЗЕМАЈ ТАКВО! не ти кажувам зашто, едноставно, не земај.

иначе, фрлив окце на ова(да не биде рекламирам, тргнав тоа фирмата и сл.)

250 кубика е 1670 ЕВРА! дали знаете нешто повеќе за моторчето? покажани се? ептен има луѓе што ги пичат... а и на изглед се боНбона, големи се и конфорни. шалт табла-лудила =)
250те се топ. Еден другар го зема од кај мене, има водено ладење шо значи дека ќе го грабнеш за уши и ќе си цепаш за Охрид без проблем:)
Троши од прилика 6-7 ако го стискаш ептен:) Иначе сега само што се симнав од моторов и да ти кажам удобна вожња у пизду матер:) Го возев и бев сувозач и за двајцата е топ...зимај носи

Г

Гоццццце

Гостин
Јас имам такво. SYM Jet Sport X.
Кај нас најчесто се возам SYM Jet Euro, овие новиве само неколку ги има низ Скопје. Слични мотори со супер 9.
Не е кинески, 1.700 евра, имам башка спортски ауспух, што одговара за kymco super 9, т.е. граната иста е и за двата мотори.
Види на youtube за моторчево.
Каде ги има? Има посебен салон или?

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
точкест, да не си грешка малце? 6-7 литра троши?
а како е убрзање, макс брзина и сл?

Kajgana Shop

На врв Bottom