dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Реално, мислиш да ги сакаше некој Мустафи,Сократис,Колашинац и Озил немаше да пробаме да земеме пари? Очај сите, а моравме да ги напудиме, едноставно моравме.Ќе се ослободиме од 4,5 играчи за зимски преоден рок и нема ни фунта да земеме. Classy Arsenal![]()
Се согласувам и знам, само заклучив. Имаше денови кога требаше да се продадат, али да не збориме сега и за лошите потези на управата. Како и да е по мене и ова беше сектата што правеше лоша атмосфера во соблекувалнаРеално, мислиш да ги сакаше некој Мустафи,Сократис,Колашинац и Озил немаше да пробаме да земеме пари? Очај сите, а моравме да ги напудиме, едноставно моравме.
Речиси се сложувам, но еве му ја оваа половина од сезоната стварно да покаже и да се наметне, не успее ли до јуни да покаже барем пола од талентот кој вредеше 72 милиони, мора да го продадеме на лето, секако со дебела загубаПепе
Вилиан.На лето Џака и Пепе и да заокружиме со губрето.
Џака!? Мислиш треба да се продаде!? Мене некако ми стои дека ќе стане многу боље играч со Парти до него. Одличен е Џака за прљавиот дел од работата, али ако има кој да го контролира и намали шансите за грешка. И јас бев за негова продажба али гледам веќе дека многу подобро игра со Парти а претпоставувам уште подобро со некој саглам плејмејкер кај што он и нема потреба да излегува понапред.На лето Џака и Пепе и да заокружиме со губрето.