Фан Клуб: Арсенал

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Фантастичниот бизнис од 40м за Шкодран денес заврши со раскин на договор, штета што неукиот Емери не знаеше да го искористи, а само уште 2-3 засилувања му требаа за да освои титула.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
За мене одличен трансфер периодов. Сите знаеме колку е премногу тешко да се купуваат играчи сега во јануари, па и плус со пандемијава. Не знам кој тим направи некои асални бизниси, сите бркаа минимално. Мене најбитно ми беше да се исчистиме од ѓубрето. За тоа ѓубре имаме дадено над 100 милиона, а на сите им ги прекинавме договорите. Доволно кажува колку лошо бил воден клубот. Има некоја светлина, Еду ќе мора да се покаже на лето.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Ќе се ослободиме од 4,5 играчи за зимски преоден рок и нема ни фунта да земеме. Classy Arsenal :(

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Ќе се ослободиме од 4,5 играчи за зимски преоден рок и нема ни фунта да земеме. Classy Arsenal :(
Реално, мислиш да ги сакаше некој Мустафи,Сократис,Колашинац и Озил немаше да пробаме да земеме пари? Очај сите, а моравме да ги напудиме, едноставно моравме.

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Реално, мислиш да ги сакаше некој Мустафи,Сократис,Колашинац и Озил немаше да пробаме да земеме пари? Очај сите, а моравме да ги напудиме, едноставно моравме.
Се согласувам и знам, само заклучив. Имаше денови кога требаше да се продадат, али да не збориме сега и за лошите потези на управата. Како и да е по мене и ова беше сектата што правеше лоша атмосфера во соблекувална

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
https://www.arsenal.com/news/mustafi-joins-schalke

Официјално, конечно се отерасивме од гостиварецот, убаво го прочистивме ѓубрето овој трансфер период, не ми гајле што пари не земавме.

За парите што беа платени (30 милиони фунти), сигурно еден од најлошите трансфери на клубот.

На прсти се бројат добрите утакмици, ама затоа небројни се сите негови грешки што значеа гол за противникот

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.509
Поени од реакции
10.270
На лето Џака и Пепе и да заокружиме со губрето.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Речиси се сложувам, но еве му ја оваа половина од сезоната стварно да покаже и да се наметне, не успее ли до јуни да покаже барем пола од талентот кој вредеше 72 милиони, мора да го продадеме на лето, секако со дебела загуба

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
На лето Џака и Пепе и да заокружиме со губрето.
Џака!? Мислиш треба да се продаде!? Мене некако ми стои дека ќе стане многу боље играч со Парти до него. Одличен е Џака за прљавиот дел од работата, али ако има кој да го контролира и намали шансите за грешка. И јас бев за негова продажба али гледам веќе дека многу подобро игра со Парти а претпоставувам уште подобро со некој саглам плејмејкер кај што он и нема потреба да излегува понапред.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Се отарасивме од канцерот на тимот, тоа мислам дека беше побитно, од тоа да се донесе било кој зимава.

Очекувам подобра атмосфера и секако проблемот со реализацијата да се подобри.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864

Најсилниот состав што може моментално и силна клупа, сигурно Обамејанг и Габриел не се спремни за 90 минути, а Одегард очекувам да добие барем 30-35 минути овој пат.
Автоматски споено мислење:

Е ова беше гол од играч што вреди 72 милиони, кичмите им ги скрши

Последно уредено:
Член од
27 декември 2020
Мислења
577
Поени од реакции
1.025
Има уште ѓубре за чистење. Ебате голумот бразилски.

Kajgana Shop

На врв Bottom