Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.342
- Поени од реакции
- 21.700
Ви фали Дорина чоколади, Пепси и јогурт на шопов. Тапа сте.
Пиратерија е тоа што го продаваат тие што ги наведе. Пиратеријата е забранета!Стварно сега сум сериозен во предлогов да се почне продавање лиценци за софтвер/PC програми.
За Adobbe цел пакет пред малку ми се појави оваа реклама на Facebook.
[линкот е пиратерија и отстранет]
Е вака зошто да нема и на Кајгана Шоп.
Eако нека има од се по нешто, како викаат од игла до локомотиваНе би ме зачудило доколку следниот предлог од MARCELLO биде да продаваат дојави и местени утакмици на шопот.
Adobe пакети се продаваат на Adobe, а истите (барем голем дел, колку што знам) воопшто и не се достапни за Македонија. Ваљда поради ваквите пиратски-бигбизнис-финтици како овој на Facebook што пробува да ги продадеСтварно сега сум сериозен во предлогов да се почне продавање лиценци за софтвер/PC програми.
За Adobbe цел пакет пред малку ми се појави оваа реклама на Facebook.
[линкот е пиратерија и отстранет]
Е вака зошто да нема и на Кајгана Шоп.
На производите што има гаранција, гарантниот период е напишан. Ќе прочешламе да не сме пропуштиле некаде. Инаку, на производите од BLACK + DECKER (сите електрични уреди и алати, освен механичките како клучеви и клешти) гаранцијата е 2 години. Понудата ќе биде поголема, секако. Може и да ни кажеш што планираш да нарачаш, па да убрзаме со тој производ )Мислам дека треба во понудата да биде напишан и гарантниот период. Не проверував секаде, но кај електричниот алат не сретнав.
Патем, кога станува збор за алат, понудата треба да биде далеку побогата
Не сум приметил за гаранцијата, мој пропуст, најверојатно.На производите што има гаранција, гарантниот период е напишан. Ќе прочешламе да не сме пропуштиле некаде. Инаку, на производите од BLACK + DECKER гаранцијата е 2 години. Понудата ќе биде поголема, секако. Може и да ни кажеш што планираш да нарачаш, па да убрзаме со тој производ )
Ако ги имам истите цени тука што зашто да идам преку кајгана?Од денес, спортски справи и опрема, додатоци во исхраната и суплементи достапни за нарачка во нашата продавница по најдобри цени. Испорака до вашиот дом.
Наскоро ја збогатуваме понудата за Облека и обувки, повеќе алат и поголем избор на PC и мобилна галатерија