Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Овој и е единствен филм од тие поспомнуваните, кој и го немам гледано, а 100 години ми е во вочлист. Дури и симнат, мислам! Нека поминат на ред Оскаровскиве, и ќе му седнам.

Сонце ми е Мулиган! :love:
И да го гледаш. Еден од подобрите филмови што ги гледав лани, воедно и најтажните.
Не само ради Кери, која секаде си е одлична во улогата, али овде Фасбендер е брилијантен, после филмов мислам дека е скроз потценет ко актер.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И да го гледаш. Еден од подобрите филмови што ги гледав лани, воедно и најтажните.
Не само ради Кери, која секаде си е одлична во улогата, али овде Фасбендер е брилијантен, после филмов мислам дека е скроз потценет ко актер.
Глеј го и Hunger. Вчера го гледав, Фасбендер кине и таму, ослабен е ко К.Бејл у Машинист.
Вистинска приказна за еден затвореник од Ирска во времето на немирите. ИРА затвореник.
Од истиот режисер Стив Меквин, спора драма, квалитетна.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Леле скроз истото ми го има пишано и мене. Мислев од кај мене си направил скриншот, WTF.
Изгледа пола форум го има прашано за летербокс, спрема некој проект.

П.С.Што е работава со форумов во последно време? Те дава да прикачиш слика те не дава.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Леле скроз истото ми го има пишано и мене. Мислев од кај мене си направил скриншот, WTF.
Изгледа пола форум го има прашано за летербокс, спрема некој проект.

П.С.Што е работава со форумов во последно време? Те дава да прикачиш слика те не дава.
Ги иам другите бе, сеа собирам отпадоци само хехехехехе

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.855
Поени од реакции
36.925
На дадичка најубав тој :D

Е ти тешко дека ќе направиш. За да логираш се што си гледал, и тоа само од последниве 2 години, ќе ти треба уште една година. :вонзем:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Е ти тешко дека ќе направиш. За да логираш се што си гледал, и тоа само од последниве 2 години, ќе ти треба уште една година. :вонзем:
Епа ова е најголемиот проблем. Еден куп филмови имаме изгледано и ќе треба со денови да ги ставаме, а и на голем број на филмови нема ни да ни текне дека сме ги гледале.
Единствен начин ќе биде да ги ставаме овие од денес па натака што ќе ги гледаме, па ќе му дојде како од денес да сме се родиле.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.855
Поени од реакции
36.925
Епа ова е најголемиот проблем. Еден куп филмови имаме изгледано и ќе треба со денови да ги ставаме, а и на голем број на филмови нема ни да ни текне дека сме ги гледале.
Единствен начин ќе биде да ги ставаме овие од денес па натака што ќе ги гледаме, па ќе му дојде како од денес да сме се родиле.
Ако тргнете по тој пат, од некаде мора да се почне. Мене ми е ставено сѐ што сум гледал од некаде 2008 па навака. Тогаш имаше една апликација, на fb, Flixster се викаше. Прво таму ги логирав и оценував, па кога се појави LB, еден по еден ги препишав и оценките и рецензиите. Сега, скоро, во октомври или ноември, дури и се нафатив сѐ од LB да префрлам и на IMDB. И еве, по 2-3 месеци, скоро 80% сум готов и со тоа.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.194
Поени од реакции
8.278
Ако тргнете по тој пат, од некаде мора да се почне. Мене ми е ставено сѐ што сум гледал од некаде 2008 па навака. Тогаш имаше една апликација, на fb, Flixster се викаше. Прво таму ги логирав и оценував, па кога се појави LB, еден по еден ги препишав и оценките и рецензиите. Сега, скоро, во октомври или ноември, дури и се нафатив сѐ од LB да префрлам и на IMDB. И еве, по 2-3 месеци, скоро 80% сум готов и со тоа.
Ова лесно иде со импорт=ехпорт на листи
префрлив од имдб на леттербокс, сеа остана и од тракт да префрлам немам све али од нешто да се почне
утре ке платам про пошто гледам има и justwatch што ми иде прилог за најави на серии филмови итн.

само еден следам најдобриот @Anon :P

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.727

Kajgana Shop

На врв Bottom