И да го гледаш. Еден од подобрите филмови што ги гледав лани, воедно и најтажните.Овој и е единствен филм од тие поспомнуваните, кој и го немам гледано, а 100 години ми е во вочлист. Дури и симнат, мислам! Нека поминат на ред Оскаровскиве, и ќе му седнам.
Сонце ми е Мулиган!
Глеј го и Hunger. Вчера го гледав, Фасбендер кине и таму, ослабен е ко К.Бејл у Машинист.И да го гледаш. Еден од подобрите филмови што ги гледав лани, воедно и најтажните.
Не само ради Кери, која секаде си е одлична во улогата, али овде Фасбендер е брилијантен, после филмов мислам дека е скроз потценет ко актер.
Леле скроз истото ми го има пишано и мене. Мислев од кај мене си направил скриншот, WTF.
Ги иам другите бе, сеа собирам отпадоци само хехехехехеЛеле скроз истото ми го има пишано и мене. Мислев од кај мене си направил скриншот, WTF.
Изгледа пола форум го има прашано за летербокс, спрема некој проект.
П.С.Што е работава со форумов во последно време? Те дава да прикачиш слика те не дава.
Е ти тешко дека ќе направиш. За да логираш се што си гледал, и тоа само од последниве 2 години, ќе ти треба уште една година.На дадичка најубав тој
Епа ова е најголемиот проблем. Еден куп филмови имаме изгледано и ќе треба со денови да ги ставаме, а и на голем број на филмови нема ни да ни текне дека сме ги гледале.Е ти тешко дека ќе направиш. За да логираш се што си гледал, и тоа само од последниве 2 години, ќе ти треба уште една година.
Ако тргнете по тој пат, од некаде мора да се почне. Мене ми е ставено сѐ што сум гледал од некаде 2008 па навака. Тогаш имаше една апликација, на fb, Flixster се викаше. Прво таму ги логирав и оценував, па кога се појави LB, еден по еден ги препишав и оценките и рецензиите. Сега, скоро, во октомври или ноември, дури и се нафатив сѐ од LB да префрлам и на IMDB. И еве, по 2-3 месеци, скоро 80% сум готов и со тоа.Епа ова е најголемиот проблем. Еден куп филмови имаме изгледано и ќе треба со денови да ги ставаме, а и на голем број на филмови нема ни да ни текне дека сме ги гледале.
Единствен начин ќе биде да ги ставаме овие од денес па натака што ќе ги гледаме, па ќе му дојде како од денес да сме се родиле.
Ова лесно иде со импорт=ехпорт на листиАко тргнете по тој пат, од некаде мора да се почне. Мене ми е ставено сѐ што сум гледал од некаде 2008 па навака. Тогаш имаше една апликација, на fb, Flixster се викаше. Прво таму ги логирав и оценував, па кога се појави LB, еден по еден ги препишав и оценките и рецензиите. Сега, скоро, во октомври или ноември, дури и се нафатив сѐ од LB да префрлам и на IMDB. И еве, по 2-3 месеци, скоро 80% сум готов и со тоа.
Одлична мотивација. Особено откако го прочитавме оваИ еве, по 2-3 месеци, скоро 80% сум готов и со тоа.
и ќе треба со денови да ги ставаме