Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
MoS exclusive interview with top Premier League referee Michael Oliver on VAR, offside, handball, dealing with the abuse and Match of the Day https://t.co/w2dg2KZBIv @MailSport

Оливер бил навивач на Њукасл, затоа никогаш не бил делегиран да им суди нив и на Сандерленд.

Без разлика дали се согласуваме со ВАР или не, Оливер има право за сѐ што зборува. Пазете го делот каде што вели за некои одлуки ќе се собереле и 20 судии и пак за/против биле пола, пола.

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
17.327
Поени од реакции
19.793
Ќе го прекинат пак првенството на така ми мириса

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.976
Поени од реакции
8.244
И мене ми личи дека ќе го играат, па макар играле и со 8-9 играчи на 2 дена.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Се дур имаат 14 здрави играчи лудост е да се одложува со ваков веќе згуснат распоред.
На крај краева и од младинци нека повлечат.
Европско нема ваљда пак да го одложат.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.949
Поени од реакции
18.046
Мало морген ке одложат. Во состојба се и петлиња да дозволат да играат за да се заврши до предвидениот рок. Има ЕП, па Олимписки Игри, а и лошо ке биде по ТВ права, ако уште еднаш откажат.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.789
Поени од реакции
5.570
Лани февруари сменив стан и добив премиум пакет со спортски канали кои ми почнуваше од 1ви март и викам таман нема веќе стримови ќе гледам на раат.

Фастфорвард иде март требаше да обновувам пакет ми даваат година дена со 50% попуст ако земам и спортските канали, понудава ми ја дадоа последна недела на декември
Еве чекам да прекинат првенство да откажат европско олимпијада општо животот и се да си е.. матер

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Лани февруари сменив стан и добив премиум пакет со спортски канали кои ми почнуваше од 1ви март и викам таман нема веќе стримови ќе гледам на раат.

Фастфорвард иде март требаше да обновувам пакет ми даваат година дена со 50% попуст ако земам и спортските канали, понудава ми ја дадоа последна недела на декември
Еве чекам да прекинат првенство да откажат европско олимпијада општо животот и се да си е.. матер
Само што опиша на мини скала зашто се сите фрки и препирања у лигава, ради тв правата и кој како ќе гледа фудбал :D

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ова со Озил го направија од пиле млеко. Го прашале Озил дали би потпишал за Тотенхем доколку Тотенхем би биле единствените со понуда. Што очекувале да каже, да ќе потпишам одма? :facepalm:
Автоматски споено мислење:

Абе Шефилд тепале ајде ашколсун, нека им се множат.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
После поразов на Њукасл од Шефил вреди да се потсетиме дека во сезоната 2007/08 кога Дерби Каунти ја имаше најлошата сезона во ПЛ со 1 победа и 8 нерешени (-69 гол разлика!).........единствената победа им беше над Њукасл

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ајде каква ситуација и двета старта се за црвен. Ама вториов црвен немаше да се случи ако првиот се судеше на време.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom