Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.630
- Поени од реакции
- 59.546
Да не претеруваме сега...Ех каков си љутко. Па цел хумор на форумов е од мене и Стекот па не се лутиме.
Да не претеруваме сега...Ех каков си љутко. Па цел хумор на форумов е од мене и Стекот па не се лутиме.
Еве еден ученик на модерните основоположници на хуморот на кајгана.Денес ќе се види Рома дали се кадарни да му парираат на Интер и Јувентус за второто место сезонава
Учам од најдобрите бечка школа, јурумлерски смерЕве еден ученик на модерните основоположници на хуморот на кајгана.
Марливача е тоа. Како и ова подоле од Стефи кокошката, 2 недели по ред допира тешко дно блам срам и јад у Примера темата и сеа дошла тука ко демек ќе не заебава.Еве еден ученик на модерните основоположници на хуморот на кајгана.
Има занимации додека си ти присутна на било која фудбалска тема. Кај и да е ќе допреш ново дно па со тебе ќе се занимаваме.Штета го нема повеќе копчето не ми се допаѓа, ќе нема со шо да се занимаваат Џонтра и дечко му
Те сфаќам Интер губи од екипа која требаше 50 гола да му дај според вас, отвори го џамот воздух да те фати малце, вдиши издиши ...Марливача е тоа. Како и ова подоле од Стефи кокошката, 2 недели по ред допира тешко дно блам срам и јад у Примера темата и сеа дошла тука ко демек ќе не заебава.
Има занимации додека си ти присутна на било која фудбалска тема. Кај и да е ќе допреш ново дно па со тебе ќе се занимаваме.
Те сфаќам Интер губи од екипа која требаше 50 гола да му дај според вас, отвори го џамот воздух да те фати малце, вдиши издиши ...