Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.793
Поени од реакции
115.764
50-0 ќе ве тепаме. :D

Морам јас да го кажам ова затоа што @Stefan-kobe трагично ги загуби тестисите.
Чекај бе тоа на денот на утакмицата или ден пред тоа, кај брзаш, м? Ај кога сме веќе тука, 0-40 ќе тепаме, ќе плаче Рома како коледарче кога нема да добие паричка. Ве молам не ме цитирајте ако тепаме 0-39, се дешава некогаш и јас да промашам.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.436
Поени од реакции
14.872
Знае да донесе добри одлуки кога е под притисок и брзо се враќа назад. Некогаш знае да се занесе и да го изгуби играчот или да направи непотребен фаул.
Му одговара кога игра Ребич, доста помага назад. :D

Киеза имаше многу простор, а Тео мораше сам да се справува и никаков придонес во дефанзива немаше од Хауге и Диаз.
Кесие вчера беше задолжен и за таа страна кога Тео беше напред, ама тој мораше и да внимава и на Калабрија кој пак понекогаш забораваше каде игра и се излетуваше десно.
Да беше некој друг ќе го плукавте до следниот Божиќ, ама пошто е Тео одиме со милион оправдувања. Излезе дека се повиновни и тие што играле и на друга страна, дури и тие што не играле, само тој не е.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.215
Поени од реакции
18.353
Nema po kancer termin od 12:30 u nedela
Што му фали брат, уште недела сабајле ќе се изначитаме се и сешто, од прогнози 0-56, до тешки клетви и пцовки, надополнето со колнењето на Џони врз Рома, како се проклета екипа за Интер и заедно со Аталанта, Лацио и Фиорентина да пропаднат и бел ден да не видат.

Сори бро @Boom Shaka Lakka што те цитирам на 12тиот акаунт :smirce:

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Да беше некој друг ќе го плукавте до следниот Божиќ, ама пошто е Тео одиме со милион оправдувања. Излезе дека се повиновни и тие што играле и на друга страна, дури и тие што не играле, само тој не е.
Не. Тео вчера имаше криминална партија и деф и офанзивно. Само што немаше па ни помош. Обично ја има Ребич кога игра, ама Хауге благе везе нема од дефанзива и ич не помогна. Башка Ромањоли исто колку беше страшно очаен. А и Кесие не знаеше стварно што попрво да прави. Калабрија стварно некад се забораваше напред и го оставаше буквално сам во средина. Како и да е ова е прв очаен натпревар од Тео и греота е да му се замери.

Последно уредено:
Член од
12 јули 2018
Мислења
1.761
Поени од реакции
5.734
Од вчера па натаму Јувентус е црна дупка која ќе ги проголта сите.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.894
А што не е точно од тоа?

Си имаше вина и тој, а и тие околу него. Ромањоли исто носи вина и она што Кјаер го правеше за Далот требаше и тој на другата страна.

Член од
28 септември 2014
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.695
Не. Тео вчера имаше криминална партија и деф и офанзивно. Само што немаше па ни помош. Обично ја има Ребич кога игра, ама Хауге благе везе нема од дефанзива и ич не помогна. Башка Ромањоли исто колку беше страшно очаен. А и Кесие не знаеше стварно што попрво да прави. Калабрија стварно некад се забораваше напред и го оставаше буквално сам во средина. Како и да е ова е прв очаен натпревар од Тео и греота е да му се замери.
Проблемот не е во Тео, таква беше утакмицата. Од него се очекуваше премногу а тие околу него (со чесни исклучоци) имаа придонес 0. Тој цела лева страна требаше да ја држи и на моменти беше позициониран како шпиц... Најмалце е до него , проблем беа другите, како Хауге, Диаз, Калабрија и сл. У нормален склоп на околности кога тој треба да го покрива само неговиот терен си игра екстра, ова не му го ни рачунам како лоша партија, кој може да игра ОК со такви соиграчи?

ЕДИТ: Според мене у ваква утакмица со вака осакатен тим тренерот не смее у никој случај да си дозволи да му рече да игра било што на левиот бек освен дефанзива, овој играше лев бек, везиста, лево крило, шпиц , а никој не го покрива. Па нормално дека другиот тим ке го искористи тоа.

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Dobro be lev bek u najdobra forma e polusezonava u Seria A, super si igra deteto top igrac, ama deka mu izbega Chiesa za dvata gola i deka se negova krivica negova se, edna utakmica e, kakvo crno pokrivanje i gluposti, u dvete situacii e 1 na 1 direktno proaganje i pretrcuvanje pogotovo za prviot gol.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Што му фали брат, уште недела сабајле ќе се изначитаме се и сешто, од прогнози 0-56, до тешки клетви и пцовки, надополнето со колнењето на Џони врз Рома, како се проклета екипа за Интер и заедно со Аталанта, Лацио и Фиорентина да пропаднат и бел ден да не видат.

Сори бро @Boom Shaka Lakka што те цитирам на 12тиот акаунт :smirce:
Фала ти што кажа 12ти акаунт, ова е комплимент, до сега сите викаа дека имам 3 или максимум 5-6 акаунти:love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom