Јас ЖервињоСамо јас можам да купам повреден играч
Исто, го земав место Лозано.Јас Жервињо
Кај мене никогаш немаат знакче суспендираните/повреденитеИсто, го земав место Лозано.
Немаше знакче дека е повреден, а не се позамарав да гуглам пред да го земам.
Browser > RealFevr appКај мене никогаш немаат знакче суспендираните/повредените
Месиас втор пат откако го имам дава два гола Ќе го оставам најверојатно капитен. Иначе, секогаш правам трансфери на лаптоп, на апликацијата ем реклами ем ништо не покажува...Browser > RealFevr app
Автоматски споено мислење:
Глуп, ќе си го ставев Месиас капитен, али касно видов дека Жервињо не игра.
Роналдо 3 има да даде!Месиас втор пат откако го имам дава два гола Ќе го оставам најверојатно капитен. Иначе, секогаш правам трансфери на лаптоп, на апликацијата ем реклами ем ништо не покажува...
Ми ситниш отпор, морам да се извадам ова коло. Минатите две ми беа ужас
Роналдо ин Имобиле аут сторив прееска. Ем не можам да трпам Имобиле да ни збрца гол утревечер, ем моментално навивам Фиорентина да победи. Когнитивна дисонанцаРоналдо 3 има да даде!
...во следните 5 наптревари
И од телефон да правам трансфери, од браусер ги правам.
Јас за фејсбук и твитер не користам апликација, а не па за RealFevr
Кај мене е во ред. Баш правев трансфери за италијанското и француското.Веќе два дена не ми покажува бодови ниту ранг листа. Само празни цртички. Кај вас?
Исто.Веќе два дена не ми покажува бодови ниту ранг листа. Само празни цртички. Кај вас?
Па целта на нив не им е ти да се забавуваш, туку тие да заработат што е нормалноИсто.
Катастрофа се оваа година.
Немам направено трансфер можеби 10 кола, ме изнервираа со тие рекламите на мобилната апликација.
Лани беше каде-каде подобро да се игра. До година не ни планирам ако целта им е да се изгребат за 2-3€ за да не те торпедираат со реклами.
Фала богу. Немам проблем со тоа, нормално дека ќе сакаат да си го наплатат трудот. Ме нервираше тоа што за секој пат кога ќе требаше да провериш некој профил или табела, треба да чекаш 30 секунди. Да беше некои 5-10 со Skip Ad опција, немаше да имам проблем да ја користам апликацијата и ќе играв сеуште. Се мислев и да се претплатам, ама нема многу играчи и некако ми спласна еуфоријата за играва иако мислев дека ќе бидам ептен редовен сезонава.Па целта на нив не им е ти да се забавуваш, туку тие да заработат што е нормално
Изработката на веб страната, мобилната апликација, одржување, ажурирање, хостирање се тоа вреди пари и труд па така нормално е да компензираат со нешто.
Btw преку браусер немаш реклами.
Мислев на браусе преку телефон. Јас ја користам така. Изгледа ако ја имаш инсталирано тогаш те префрлува на неа.Фала богу. Немам проблем со тоа, нормално дека ќе сакаат да си го наплатат трудот. Ме нервираше тоа што за секој пат кога ќе требаше да провериш некој профил или табела, треба да чекаш 30 секунди. Да беше некои 5-10 со Skip Ad опција, немаше да имам проблем да ја користам апликацијата и ќе играв сеуште. Се мислев и да се претплатам, ама нема многу играчи и некако ми спласна еуфоријата за играва иако мислев дека ќе бидам ептен редовен сезонава.
За веб страната знам дека нема, ама не секогаш сум близу ПиСи па затоа сакам да имам опција и од телефон.
А ако пробаш да отвориш веб страната од мобилен браусер моментот кога ќе избереш профил (Italy Fantasy) те префрлува на апликацијата, а јас имам самсунг и немам зачувано пасворд па морам да куцам цело време.
Нема, само Samsung Pass ми нуди, ама немам намера сега допрва тоа да го средувам.Remember me опција има па не мора да се логираш секогаш.