Fantasy Football Games

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
На RealFevr имате и Лига Европа (официјална многу веројатно пак ќе нема)

Туку, додека правев тим во favorite team кликнав "И" за да ги одберам Интер :oops:
Изгледа уште се на репрезентативна пауза дечките од платформава. :D Не ми ажурира поени, сите играчи од наполи и аталанта ми се 0, а следнава утакмица еве кај е.

Изгледа уште се на репрезентативна пауза дечките од платформава. :D Не ми ажурира поени, сите играчи од наполи и аталанта ми се 0, а следнава утакмица еве кај е.

Се случувало и друг пат исто.
Последица на водењето 10 лиги. Освен ако не се интегрирани со друг сервис околу бодувањето.

Ќе средат. Ти си се води според тоа што се случува.

Ќе средат. Ти си се води според тоа што се случува.
Бодувањето е малку глупо. Оспина како голман ми имаше асистенција, а асистенцијата на голманот се рачуна исто колку и на напаѓачот.

Педери. Црвен крст му ставија на Влад Кирикеш и го продадов.
А играше и асистираше братот.

Капуто :love:

Педери. Црвен крст му ставија на Влад Кирикеш и го продадов.
А играше и асистираше братот.

Капуто :love:

Не им се исправни крстовите воопшто.
И јас го имам Киркеш, а го имам и Ѓуриќиќ. Додуша неможам да менувам капитен за да ми влезат овие двајца, ама ок, ваљда Кастровили ќе пуцне некој пенал денес.
Инаку ептен добра опција се играчите на Сасуоло за во тим, со оглед на цена и перформанс.

На RealFevr имате и Лига Европа (официјална многу веројатно пак ќе нема)

Туку, додека правев тим во favorite team кликнав "И" за да ги одберам Интер :oops:
Има лига за ова?

Тибам RealFevr-от, за сите можни лиги ти се прави екипа :D

Има лига за ова?

Тибам RealFevr-от, за сите можни лиги ти се прави екипа :D

8cd1c656

Ми одговара што е се на една платформа, па со еден акаунт, со еден логин сите ги играм. До лани милион букмаркс на browser-от чував :D

5 души у цела Мк за Европа лига Фантази...

Конечно шанса за 1во место и курч...

Дајте влагајте у група ајде :)

Треба некако да компензираат со плус трансфер во случај да имаш во тим играч заболен од корона за време на колото. Го имам Донарума и сега излегува вест дека е позитивен, автоматски останувам без голман.

Треба некако да компензираат со плус трансфер во случај да имаш во тим играч заболен од корона за време на колото. Го имам Донарума и сега излегува вест дека е позитивен, автоматски останувам без голман.
Јас со Хакими така го изедов. Ако мислиш на Сериа А, надевај се дека другите ќе те извадат, за Европа лига уште моеш да се извадиш ако го имаш на гол

Мене во Француска лига во сред коло ми откажуваат натпревар и останувам без 2 играчи :( Претходно коло во Турција исто, без 3 останав.

Ќе се дешава уште многу ова...

Мене во Француска лига во сред коло ми откажуваат натпревар и останувам без 2 играчи :( Претходно коло во Турција исто, без 3 останав.

Ќе се дешава уште многу ова...
Колку Кајгана Фантази Лиги има ? Освен Пл,Л1,ЛаЛига и Сериа а? + европа

Сите на RealFevr + Официјалните ПЛ, Бундес и ЛШ
Ако има играчи вака ќе сакаш ако и коа ќе бидеш слободен да ми пратиш кодови за тие на RealFevr и за Бундес линк и код.

Благодарам однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom