Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.737

Време е за null & void, така?
епа кога имаш голем број играчи шо се понашаат као 14 годишни деца на екскурзија низ Македонија во диското во Монтана во Крушево, тоа ти се дешава... интересно е тоа шо само најглупавите неколку ги открија... а гарант има уше кој знае колку..

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.702
Сами се открија. Колку треба да си глуп, да се сликаш, и истото да го споделиш?

Види ги овие ботовите на Трипие. @Stefan-kobe кога имаше јака дојава oд околу 2 коефициент, ја товаревме со по 30-60.000 :pos:

Сигурица на 7 коефициент, уплати стан, земи зграда.

Over WhatsApp, one friend asked Trippier if he should place bets on the right-back's impending move to Spain.

'Can do mate,' he wrote back. 'Don’t blame me if something goes wrong. It shouldn't but just letting you no (sic)' followed by three crying with laughter emojis.

Trippier then wrote 'Lump on if you want mate'.

In another discussion, he told a friend how negotiations were nearly completed with Tottenham chairman Daniel Levy - who he said was holding out for £500,000 extra - moments before the friend then placed two £22 bets on Trippier moving.

There was no indication in that exchange that Trippier explicitly told him to bet on the move.

Earlier that month, in a conversation involving the same friend, Trippier was told by them that the odds on him joining Atletico were 6/1, to which the England right-back replied with an eyes wide open emoji which is commonly interpreted as shorthand for shifty.

Trippier then replied again, this time with three crying with laughter emojis. After that, Trippier sent two further messages but promptly deleted them.

When the transfer was on the brink of being announced, Trippier messaged his friends in a WhatsApp group saying 'done deal' with a thumbs up emoji.

Shortly after, two of Trippier's friends bet on his move to Atletico, with one placing £300 on the move happening at odds of 4/11.

Последно уредено:
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Дај бе не го ебете форумов со овие срања, зборете ко возрасни ебате.
Форумот треба да почне да не ги толерира ботовиве или пак да ја сменат опцијата игнор. Џабе го игнорирам кога пак знам дека тресел зелени, гледам празни муабети од другите што го цитираат. А и игнор опцијата треба да биде обострана, да не може да не чита и да не спамира со дислајкови.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.764
Поени од реакции
8.513
Види го колку луд лик е хахахах.

Не дека нешто ќе ти смени у животот, ама има доста од такозваните селебрити на форумов, кои исто вака се однесуваа :toe: Така да многу деца се заиграа со имоџито:facepalm::kafence:
Автоматски споено мислење:

Форумот треба да почне да не ги толерира ботовиве или пак да ја сменат опцијата игнор. Џабе го игнорирам кога пак знам дека тресел зелени, гледам празни муабети од другите што го цитираат. А и игнор опцијата треба да биде обострана, да не може да не чита и да не спамира со дислајкови.
Да не е малку многу ова твое барање? Ипак е форум, муабет на чешма:toe: Единствено што можеш е да го игнорираш во себе и да не се потресуваш кој што кажал на твојот муабет.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.245
Поени од реакции
18.449
Oвие со сила не ставаат у трка за ПЛ :pos:
Многу повеќе со сила му ја даваат титулата на Пеп.

Ги гледам наредните 6 кола на Сити, (Брајтон, Палас, Вила и Шефилд дома, Барнли и ВБА на гости) и не гледам како може да ја испуштат шансата да рипнат на прво место.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom