Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.975
Поени од реакции
8.229
Саутемптон вечерва

Иванович Фердинанд Тери Галас

Друго објаснување нема

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мене ме интересира Пеџа дали е баниран или што е работата што го нема на форумов?

Ова не дека Ливерпул немаат гол дадено од лани, туку стварно онака рандом ми текна. :D
Ме остави мене да се расправам тука, мене ми било ред пошто прошлиот пат јас сум напуштил и ради моите лајна он морал да се објаснува.

Come at me bro(s).

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Саутемптон вечерва

Иванович Фердинанд Тери Галас

Друго објаснување нема
Има. Ливерпул вечерва: Нил Мелор, Флорент Синама-Понгол, Ел Жар.

Издишана фамозната тројка начисто.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Еден од најлошите дефанзивци во ПЛ сезонава.
Иако сите мислат дека со губењето на Ван Дајк главен проблем им е примањето голови, оваа сезона офанзивата им е каде каде поголем проблем. ТАА освен што губи топки, барем јас имам добиено слика дека ја нема истата острина во нападот како лани иако уште е млад, кај него се работи за очекуван пад во форма. Робертсон е каде каде поспремен од него.

Немаат никаква константност, замените кои лани беа гејм чејнџери (Шакири, Ориги), оваа година се бледи и повеќе од сигурно е дека ќе го напуштат Ливерпул на крајот од сезонава.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.310
Поени од реакции
19.775
Како почудени се Ливерпул последните три натпревари.
Додуша и Сотон играње партија денеска во дефанзива свака част :bravobe:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Иако сите мислат дека со губењето на Ван Дајк проблем им е примањето голови, оваа сезона офанзивата им е каде каде поголем проблем. ТАА освен што губи топки, барем јас имам добиено слика дека ја нема истата острина во нападот како лани иако уште е млад, кај него се работи за очекуван пад во форма. Робертсон е каде каде поспремен од него.

Немаат никаква константност, замените кои лани беа гејм чејнџери (Шакири, Ориги), оваа година се бледи и повеќе од сигурно е дека ќе го напуштат Ливерпул на крајот од сезонава.
Тимов требаше да претрпи промени у моментот коа го изедоа од Атлетико у ЛШ лани. Не ради перформансот, туку заради ароганцијата со „ај ај ќе дојдат на Енфилд па ќе видат“ муабетот. Од тогаш требаше едно убаво тресење и конкуренција да им се донесе, у право беа тие што викаа дека мора да им гори под газот за да играат ко што треба.

Трент игра најлошо, а истовремено е единствениот што нема реална замена. Нико детето е на ниво на League 1 играч, али пошто со тие екипи играше добро у фан клуб го направија Кафу 3 после Кафу и Кафу 2 (Фланаган). Другиот е 35 годишен Милнер. Секако дека ќе е најлош, ама се палевме на тоа дека е најјак бек и вадеа глупи изговори зашто не требало да се пазари бек. Демек никој немало да сака да се бори у ваков тим за тоа место, какви глупости еј..

И да, не постои екипа што нема четири штопери, камоли у ваква кризна сезона. Не е вина на повредите на Гомез и Ван Дајк што играме со везњаци ко штопери. Офанзивата е проблем пошто со немањето стандардна одбрана се деси целосен дисбаланс на костурот на тимот.

Боље беше коа бевме симпатичните и потценети overachievers искрено, наместо да гледам ваква аматерска и средношколска ароганција на терен.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.994
Поени од реакции
1.415
Како почудени се Ливерпул последните три натпревари.
Додуша и Сотон играње партија денеска во дефанзива свака част :bravobe:
и ВБА и Њукасл искинаја у дефанзива. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Боље беше коа бевме симпатичните и потценети overachievers искрено, наместо да гледам ваква аматерска и средношколска ароганција на терен.
Затоа е потешко да се остане на врвот отколку да се стигне таму

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.593
Поени од реакции
13.963
Тимов требаше да претрпи промени у моментот коа го изедоа од Атлетико у ЛШ лани. Не ради перформансот, туку заради ароганцијата со „ај ај ќе дојдат на Енфилд па ќе видат“ муабетот. Од тогаш требаше едно убаво тресење и конкуренција да им се донесе, у право беа тие што викаа дека мора да им гори под газот за да играат ко што треба.

Трент игра најлошо, а истовремено е единствениот што нема реална замена. Нико детето е на ниво на League 1 играч, али пошто со тие екипи играше добро у фан клуб го направија Кафу 3 после Кафу и Кафу 2 (Фланаган). Другиот е 35 годишен Милнер. Секако дека ќе е најлош, ама се палевме на тоа дека е најјак бек и вадеа глупи изговори зашто не требало да се пазари бек. Демек никој немало да сака да се бори у ваков тим за тоа место, какви глупости еј..

И да, не постои екипа што нема четири штопери, камоли у ваква кризна сезона. Не е вина на повредите на Гомез и Ван Дајк што играме со везњаци ко штопери. Офанзивата е проблем пошто со немањето стандардна одбрана се деси целосен дисбаланс на костурот на тимот.

А малце и поинаку влегуваат противниците кога си шампион, гинат за да те победат, велкам ту д клаб :kafence:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ме претркал драгонот ама затоа потешко е да се брани титулата отколку да се освои, ем треба да останеш со истите амбиции, ем сите се гејм рејзерс против тебе :D

За Нико не сакав да ви пишам тогаш ама мене уште при првите потези кога заигра за Ливерпул против поконкретен противник ми делуваше како играч што во иднина ќе им го продадете на Борнмаут, Њукасл за 40 милиони фунти. :icon_mrgr:

Мора да се има конкуренција, апсолутно се согласувам, истото го дробев и изминатата сезона кога сите влегоа во филм да не се носел Санчо, Гринвуд ќе си газел, ќе се угушел потенцијалот. Деца се ова, ќе се уфилмаат, ќе влезат во мал пад (што пак ќе кажам е очекувано), мора да имаат конкуренција. Види го Шо каков е откако дојде Телеш, значи можело да се трча.

Баш сега те прочитав и во фан клуб, не помага во офанзивата и тоа што Минамино испадна тежок промашај а веќе година дена е со тимот. Дечково како да нема издржливост и кондиција за ПЛ, вака од страна гледано, може ќе се снајде ама како пешкир го летаат засега.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Оддамна не сум бил подобар. :D Само да видиме до кога. xD

Шала на страна, многу многу интересна сезона. Очекувам да има период кога ќе се одвојат евентуалните фаворити за титула од екипите кои што многу веројантно ќе се борат за ЛШ, но ситуацијата е моментално таква да стварно неможе да се предвиде која екипа во која група ќе влезе. Сити ќе добијат многу со враќањето на Агуеро, плус да не се лажаме, Бруно е играчиште, но КДБ е сеуште убедливо најдобриот и најкомплетен играч во лигата. Некако, се плашам дека можно е да фатат некоја серија и да ја уништат сезонава пред време.

За Јунајтед нејќам да коментирам, нејќам да правам малери. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ме претркал драгонот ама затоа потешко е да се брани титулата отколку да се освои, ем треба да останеш со истите амбиции, ем сите се гејм рејзерс против тебе :D

За Нико не сакав да ви пишам тогаш ама мене уште при првите потези кога заигра за Ливерпул против поконкретен противник ми делуваше како играч што во иднина ќе им го продадете на Борнмаут, Њукасл за 40 милиони фунти. :icon_mrgr:

Мора да се има конкуренција, апсолутно се согласувам, истото го дробев и изминатата сезона кога сите влегоа во филм да не се носел Санчо, Гринвуд ќе си газел, ќе се угушел потенцијалот. Деца се ова, ќе се уфилмаат, ќе влезат во мал пад (што пак ќе кажам е очекувано), мора да имаат конкуренција. Види го Шо каков е откако дојде Телеш, значи можело да се трча.

Баш сега те прочитав и во фан клуб, не помага во офанзивата и тоа што Минамино испадна тежок промашај а веќе година дена е со тимот. Дечково како да нема издржливост и кондиција за ПЛ, вака од страна гледано, може ќе се снајде ама како пешкир го летаат засега.
Ја никад не сум го рејтувал Нико, тоа треба да се обратите кај дежурните „вадиме 5 деца од академија по сезона за у прв тим“ екипата. Исто ко Брустер што не може у Шефилд, можда најлошата премиер екипа досега, да фати место. Единствен непробиен досега (Џонс не го рачунам пошто се покажа дека може да се носи) што мислам дека ќе го биде у иднина е Елиот, сметам дека е генерациски талент со можност да биде ко Стерлинг, ама и за него ќе биде предизвик. Камоли вакви ко Нико кои ги има по десет у сезона што искачаат па завршуваат у Бристол Роверс и washed up на 28 години.

А иначе да, Минамино е ветерушка за у некоја серија а Специа тим на екипа. Се знае какви играчи успеваат у премиер лига, и се знае за што беше купен овој.

А тоа дека титула потешко се брани отколку што се освојува ќе го прифатам за вистина само ако уште 30 години не освоиме :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Да не си копам мислења од летоска, ама ми измислуваа топла вода дека тимот е топ, не требало замени (дури и во моментот кога не беше сигурен тиаго и жота). Ама ете, кажаа членовите погоре дека треба конкуренција и асален ростер бидејки постоечкиот личи заситен.Со Пеја највеќе се оправавме на темава ако добро памтам.Искрено мислев дека Тиаго и Жота малце ќе покренат некоја искра и реално личеше дека се случува тоа ама повредите заебаа работа.Многу алармантна беше реакцијата и играта со Сити откако освоија, ептен дигнати беа некако а Сити ги спушти на земја тогаш.

Како и да е, ќе ги потсобере Клоп, само колку долго ќе бидат мамурни.Типувам дека Сити ќе си ја искористи шансава и ќе се умеша пак во трка за титула (Јунајтед не го сметам за сериозен претендент).

ПС: Трент е во срање форма од Јануари лани, изгледа прегоре од мачниот декември што го имаа прошлата сезона и/или неконкуренцијата.За мислењево исто летоска јадев хејт, сега доаѓа на мое :D

ППС: Пресврт против Сотон на Сент Мери не е за сите изгледа хехехехе :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom