Ме остави мене да се расправам тука, мене ми било ред пошто прошлиот пат јас сум напуштил и ради моите лајна он морал да се објаснува.Мене ме интересира Пеџа дали е баниран или што е работата што го нема на форумов?
Ова не дека Ливерпул немаат гол дадено од лани, туку стварно онака рандом ми текна.![]()
Има. Ливерпул вечерва: Нил Мелор, Флорент Синама-Понгол, Ел Жар.Саутемптон вечерва
Иванович Фердинанд Тери Галас
Друго објаснување нема
Иако сите мислат дека со губењето на Ван Дајк главен проблем им е примањето голови, оваа сезона офанзивата им е каде каде поголем проблем. ТАА освен што губи топки, барем јас имам добиено слика дека ја нема истата острина во нападот како лани иако уште е млад, кај него се работи за очекуван пад во форма. Робертсон е каде каде поспремен од него.
Еден од најлошите дефанзивци во ПЛ сезонава.
Тимов требаше да претрпи промени у моментот коа го изедоа од Атлетико у ЛШ лани. Не ради перформансот, туку заради ароганцијата со „ај ај ќе дојдат на Енфилд па ќе видат“ муабетот. Од тогаш требаше едно убаво тресење и конкуренција да им се донесе, у право беа тие што викаа дека мора да им гори под газот за да играат ко што треба.Иако сите мислат дека со губењето на Ван Дајк проблем им е примањето голови, оваа сезона офанзивата им е каде каде поголем проблем. ТАА освен што губи топки, барем јас имам добиено слика дека ја нема истата острина во нападот како лани иако уште е млад, кај него се работи за очекуван пад во форма. Робертсон е каде каде поспремен од него.
Немаат никаква константност, замените кои лани беа гејм чејнџери (Шакири, Ориги), оваа година се бледи и повеќе од сигурно е дека ќе го напуштат Ливерпул на крајот од сезонава.
и ВБА и Њукасл искинаја у дефанзива.Како почудени се Ливерпул последните три натпревари.
Додуша и Сотон играње партија денеска во дефанзива свака част![]()
Затоа е потешко да се остане на врвот отколку да се стигне тамуБоље беше коа бевме симпатичните и потценети overachievers искрено, наместо да гледам ваква аматерска и средношколска ароганција на терен.
А малце и поинаку влегуваат противниците кога си шампион, гинат за да те победат, велкам ту д клабТимов требаше да претрпи промени у моментот коа го изедоа од Атлетико у ЛШ лани. Не ради перформансот, туку заради ароганцијата со „ај ај ќе дојдат на Енфилд па ќе видат“ муабетот. Од тогаш требаше едно убаво тресење и конкуренција да им се донесе, у право беа тие што викаа дека мора да им гори под газот за да играат ко што треба.
Трент игра најлошо, а истовремено е единствениот што нема реална замена. Нико детето е на ниво на League 1 играч, али пошто со тие екипи играше добро у фан клуб го направија Кафу 3 после Кафу и Кафу 2 (Фланаган). Другиот е 35 годишен Милнер. Секако дека ќе е најлош, ама се палевме на тоа дека е најјак бек и вадеа глупи изговори зашто не требало да се пазари бек. Демек никој немало да сака да се бори у ваков тим за тоа место, какви глупости еј..
И да, не постои екипа што нема четири штопери, камоли у ваква кризна сезона. Не е вина на повредите на Гомез и Ван Дајк што играме со везњаци ко штопери. Офанзивата е проблем пошто со немањето стандардна одбрана се деси целосен дисбаланс на костурот на тимот.
Боље беше коа бевме симпатичните и потценети overachievers искрено, наместо да гледам ваква аматерска и средношколска ароганција на терен.
Ме претркал драгонот ама затоа потешко е да се брани титулата отколку да се освои, ем треба да останеш со истите амбиции, ем сите се гејм рејзерс против тебеТимов требаше да претрпи промени у моментот коа го изедоа од Атлетико у ЛШ лани. Не ради перформансот, туку заради ароганцијата со „ај ај ќе дојдат на Енфилд па ќе видат“ муабетот. Од тогаш требаше едно убаво тресење и конкуренција да им се донесе, у право беа тие што викаа дека мора да им гори под газот за да играат ко што треба.
Трент игра најлошо, а истовремено е единствениот што нема реална замена. Нико детето е на ниво на League 1 играч, али пошто со тие екипи играше добро у фан клуб го направија Кафу 3 после Кафу и Кафу 2 (Фланаган). Другиот е 35 годишен Милнер. Секако дека ќе е најлош, ама се палевме на тоа дека е најјак бек и вадеа глупи изговори зашто не требало да се пазари бек. Демек никој немало да сака да се бори у ваков тим за тоа место, какви глупости еј..
И да, не постои екипа што нема четири штопери, камоли у ваква кризна сезона. Не е вина на повредите на Гомез и Ван Дајк што играме со везњаци ко штопери. Офанзивата е проблем пошто со немањето стандардна одбрана се деси целосен дисбаланс на костурот на тимот.
Боље беше коа бевме симпатичните и потценети overachievers искрено, наместо да гледам ваква аматерска и средношколска ароганција на терен.
Оддамна не сум бил подобар.
Ја никад не сум го рејтувал Нико, тоа треба да се обратите кај дежурните „вадиме 5 деца од академија по сезона за у прв тим“ екипата. Исто ко Брустер што не може у Шефилд, можда најлошата премиер екипа досега, да фати место. Единствен непробиен досега (Џонс не го рачунам пошто се покажа дека може да се носи) што мислам дека ќе го биде у иднина е Елиот, сметам дека е генерациски талент со можност да биде ко Стерлинг, ама и за него ќе биде предизвик. Камоли вакви ко Нико кои ги има по десет у сезона што искачаат па завршуваат у Бристол Роверс и washed up на 28 години.Ме претркал драгонот ама затоа потешко е да се брани титулата отколку да се освои, ем треба да останеш со истите амбиции, ем сите се гејм рејзерс против тебе
За Нико не сакав да ви пишам тогаш ама мене уште при првите потези кога заигра за Ливерпул против поконкретен противник ми делуваше како играч што во иднина ќе им го продадете на Борнмаут, Њукасл за 40 милиони фунти.
Мора да се има конкуренција, апсолутно се согласувам, истото го дробев и изминатата сезона кога сите влегоа во филм да не се носел Санчо, Гринвуд ќе си газел, ќе се угушел потенцијалот. Деца се ова, ќе се уфилмаат, ќе влезат во мал пад (што пак ќе кажам е очекувано), мора да имаат конкуренција. Види го Шо каков е откако дојде Телеш, значи можело да се трча.
Баш сега те прочитав и во фан клуб, не помага во офанзивата и тоа што Минамино испадна тежок промашај а веќе година дена е со тимот. Дечково како да нема издржливост и кондиција за ПЛ, вака од страна гледано, може ќе се снајде ама како пешкир го летаат засега.