Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
A demek ne vi sudat penali djaba sega. Mourinjo vi bese nesto najdobro sto go imavte posle stariot ama ne go sakavte. Sega glejte go onoj slepecon ole
Јаката конкуренција, Мојс и Ван Гаал, вториов беше толку ужасен за гледање што сите на ОТ сакаа да си ги откорнат очите ради пензионерскиот тики-така до сабајле и никаков шут у гол. Од друга страна Мојс може беше теле, ама поише идеше у офанзива од Мурињо. Како и да е, брука е Мурињо да се рамња со овие ама тука негде е во мртвилото што го прикажува.Најинтересни моменти од неговиот мандат беа кога шутираше шишиња и го бркаа на трибини, до толку беше за нигде.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.945
Поени од реакции
18.040
Не сакам да замислам што ке каже ако случајно стигнеме во финале, и ни свирнат пенал против Тотенхем.
Ке те најду у Куманово и ке ти фрлу Молотов на стан. :icon_lol: :P

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
1609953529381.png

So it begins :ROFLMAO:

Од 100,000 поста ми нашла некој од 20 август кај што сум пишала правило за хоумгроун играчи :pos: ФК Интер, за многу години денов и празниците, прејак тренд почнавте (y)

Последно уредено:

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
А што ви смета опцијата за дислајк? :icon_mrgr:
Мене ми смета што го употребил тоа "Trent'' ко за нов никнејм. Ми се расипа и бадње вече и све.. :icon_mrgr::icon_mrgr:
Да не му давам идеи на братот, може ќе улета и со "Alexander" , па може ќе дојде и трет пут ќе се претстави ко "Arnold'' :icon_lol:

Последно уредено:

Trent Alexander Arnold

Stamford Bridge, Fulham Road, London, UK, SW6 1HS
Член од
30 јули 2020
Мислења
914
Поени од реакции
4.146
Види го бе каков болен лик, сам себе си се цитира..
Па уште дното го пробива едното мислење му е на кирилица, од другиот акаунт на латиница пишува.

Друг лик сум ја друже. Не сум ни Рик.Утд, ни Трент. Ја сум Trent Alexander Arnold. : )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom