Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.789

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.761
Добро викаат дечките погоре дека сме на повреда - две од грчевита борба за топ 4. Сега против Сити во лига купот, ни под разно не смее да стартува со Мегваер, Фернандеш, Ван Бисака, Рашфорд итн.
Како што цел тим на Сити се коронаши, ја би играл против нив само на PlayStation.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Заслужува Грилиш да иде у посериозна екипа, да имаше малку поквалитетен напаѓач од оној Воткинс бројките ќе му беа многу подобри.
Се согласувам и сметам дека не е фер што Саутгејт пред неколку месеци кажа јавно за Грилиш дека требало да си ги подобри бројките ако сакал место во репрезентацијата :eek: Долго време е во Астон Вила, уште пред 6-7 години беше очигледен квалитетот, само што треба малку да си го среди и однесувањето вон теренот. Се пијанчи, излегуваат секакви слики од него, легнува по тротоари, лупа коли по паркинзи, во посериозна екипа ваквите испади ќе му бидат вадени низ нос. Етничкиве Ирци пораснати во Англија се како со грешка во кодот :icon_lol:
Додатен проблем е што Астон Вила има богати сопственици а Грилиш потпиша нов договор летоска. Мој тип е дека ако се сели некаде летово, без 120 милиони нема да се оствари трансфер.
Автоматски споено мислење:

Инаку, зошто нели непрофесионална беше и лигата и играчите и тревите по стадионите и што не, еве како си помина дел од екипата на Тотенхем за Нова Година. Сите можни протоколи и владини забрани за мешање на фамилии се скршени :icon_lol:

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Cekaj sea, znaci Aston Vila si najdele taktika koja im pali i toa e toa, a od druga strana koga Mourinjo si igra kako mu odgovara i si ima rezultati toa e negativno. Dvojni standardi nasekade.
Пак ќе те прашам, колку титули освои Мурињо во последните 5 години?

Астон Вила има резултати кои се супер за екипа од тој ранг. Ако резултатите на Мурињо се тука некаде како на Вила, нека боде тренер на Њукасл или Евертон, а не на тим кој сака да освои ПЛ/ЛШ.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Инаку, зошто нели непрофесионална беше и лигата и играчите и тревите по стадионите и што не, еве како си помина дел од екипата на Тотенхем за Нова Година. Сите можни протоколи и владини забрани за мешање на фамилии се скршени :icon_lol:
Tottenham's Sergio Reguilon, Giovani Lo Celso, Erik Lamela and West Ham's Manuel Lanzini were pictured in one house with 11 other adults, two children and a baby.

Ако искочи некој од овие позитивен има мамицата да му ја ебат медиумите

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.621
Поени од реакции
6.426
Јунајтед може до титула само ако Ливерпул продолжи како до сега. Ако фатат форма лесно можат да стегнат некоја серија од 10 победи и да биде толку од Јунајтед. Сепак никој не очекуваше дека Јунајтед ќе е овде во овој дел од сезоната и тоа е тоа што охрабрува. Пред почеток на сезоната фановите на Јунајтед се надеваа на прогрес од ланските сезони т.е. сигурно место во топ4 и засега го има тој прогрес. Што може да се случи до крајот на сезоната допрва ќе видиме.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.859
Поени од реакции
5.710
Tottenham's Sergio Reguilon, Giovani Lo Celso, Erik Lamela and West Ham's Manuel Lanzini were pictured in one house with 11 other adults, two children and a baby.

Ако искочи некој од овие позитивен има мамицата да му ја ебат медиумите
латино банда :pos:

иначе и Кајл Вокер правел забава у Лондон, на која што биле присутни 19 играчи од Премиер Лига, плус Џејдон Санчо (as special guest star)... дури 11 од присутните испаднале позитивни.. иначе се бара суспензија за Кајл Вокер до крај на сезоната, затоа шо ова му било 4 пат да ги прекршува Ковид протоколите ...

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759

Астон Вила има резултати кои се супер за екипа од тој ранг. Ако резултатите на Мурињо се тука некаде како на Вила, нека боде тренер на Њукасл или Евертон, а не на тим кој сака да освои ПЛ/ЛШ.
Murinjo e trener od pred 20 godini, ne od pred 5. Ti si go zimas periodot koj ti odgovara.

Samo primer mi bese Mourinjo, stavi i nekoj drug na negovo mesto, taa e poentata.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Брат искрено не знам за какви наплати ми збориш, не сум фан на никого од ПЛ, коментирам дека срамен пенал им досудиле вчера. Она да го досудиш уз ВАР е епска срамота али ајде. Мада, нема да го навредам Оливер, мој човек е тоа, јувенташите знаат зошто. :icon_lol:
Па баш ради ВАР и новите правила е пенал ова. Минимален ненамерен контакт со ногата на Погба, доволна за овој да се сопне од сам себе и да падне.

Не е буст ова, едноставно така налагаат новите правила и трендови што ќе следат у фудбалот, голови шоу и забава.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Ја не гледам никој да го прави Дин Смит топ менаџер, како што се свршува тука на Мурињо, кој требаше да го претвори Тотенхем во претенденти за титула, а моментално се зад Вила, Лестер и Евертон. Вила патем игра десет пати поатрактивен фудбал од Тотенхем.

Али јака компарација, Дин Смит и Мурињо. Тоа е нивото на Мурињо моментално.
Mourinjo so negovata ' neigra' sprema tebe ima osvoeno 25 plus tituli.

Kako toa edna povreda go deli Junajted od grcevita borba od top 4 a od druga strana ja zemas tabelata za Totenhem, iako znaes edna pobeda i se mnogu blisko do vrvot.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.905
Поени од реакции
67.561
иначе се бара суспензија за Кајл Вокер до крај на сезоната, затоа шо ова му било 4 пат да ги прекршува Ковид протоколите ...
Страшно глупо суштество.

Mourinjo so negovata ' neigra' sprema tebe ima osvoeno 25 plus tituli.

Kako toa edna povreda go deli Junajted od grcevita borba od top 4 a od druga strana ja zemas tabelata za Totenhem, iako znaes edna pobeda i se mnogu blisko do vrvot.
Има 25, ама во минатото. Сега тој фудбал не поминува веќе, и место Мурињо да се приспособи на новиот фудбал, фосилов живее у периодот пред 15 години, па губи поени од кого ке стигне кога има еден гол разлика водство. Насинг њу фор дис коуч.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618

1 Лига Европа со Манчестер мислам дека.

На крај на сезона ако Мурињо со Тотнем биде пред Јунајтед, или по некое чудо освои билокаков трофеј со факинг тотнем тогаш шо ќе биде муабетот?

И далу истово милење го имаш и за Дон Карло? Пошо еве он у Евертон си е и не дека не го крена клубот со неговото доаѓање.

И само уше едно прашање,
Со што знаслужил тренер како ОГС да го води Јунајтед, што има он покажано? Најголемо достигнување му е топ4 во Пл. Пред тоа имаше релегација со Кардиф.
Дали по твојата логика Јунајтед е екипа што не цели кон титула во Англија или?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom