Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
17.157
Поени од реакции
19.553
Kako toa ne zasluzila poraz? Go gledase natprevarot? Onie sansi vo vtoroto ne se racunaat na Rasford tri,James i Bruno?
Dve sansi imaa Vila vo vtoroto, i dvete rutinirano gi odbrani Degea.
Како рутинирано, Де Геа од гол ги вадеше тие топки. Не реков дека Јунајтед изигра лошо или слично ама мислам дека нерешен резултат би било најфер, објаснив погоре зошто. Ама фудбалот е таков спорт, суров понекогаш. Нејсе за формата која ја кренаа Манчестер заслужено се таму кај шо се.
Автоматски споено мислење:

Ок зошто денес Де Геа, Баји, Фернандеш и Погба без срце играа.

Признај дека го фати само крајот и избрза со коментарот, јбг.
Не бе, цел натпревар го гледав, Астон Вила ме изненади со перформансот очекував да се бранат вечерва, изиграа машки фудбал

17-0 ќе тепа Тотенхем.
Ааа нема грешка ова, во каков фазон се Тотенхем ништо чудно да го примат писмото утре.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не бе, цел натпревар го гледав, Астон Вила ме изненади со перформансот очекував да се бранат вечерва, изиграа машки фудбал
По кој основ си очекувала да се бранат? Вила игра доста напаѓачки фудбал низ сезоната, зошто само на ОТ би го смениле правецот?

Да ги имаш во екипа Грилиш, Ел Гази, Воткинс во екипа и да се браниш против Јунајтед кој нема баш сјаен рекорд на ОТ сезонава треба да си ментално хендикепиран.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.157
Поени од реакции
19.553
По кој основ си очекувала да се бранат? Вила игра доста напаѓачки фудбал низ сезоната, зошто само на ОТ би го смениле правецот?

Да ги имаш во екипа Грилиш, Ел Гази, Воткинс во екипа и да се браниш против Јунајтед кој нема баш сјаен рекорд на ОТ сезонава треба да си ментално хендикепиран.
Освен со Ливерпул и Челзи ги немав гледано, освен по некој хајлајтс.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.900
Поени од реакции
67.551
Како рутинирано, Де Геа од гол ги вадеше тие топки. Не реков дека Јунајтед изигра лошо или слично ама мислам дека нерешен резултат би било најфер, објаснив погоре зошто. Ама фудбалот е таков спорт, суров понекогаш. Нејсе за формата која ја кренаа Манчестер заслужено се таму кај шо се.

Ааа нема грешка ова, во каков фазон се Тотенхем ништо чудно да го примат писмото утре.
Сурово би било да напаѓала Вила цел меч и да имале 100% шанси, а Јунајтед да дал гол од една шанса само.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.157
Поени од реакции
19.553
Сурово би било да напаѓала Вила цел меч и да имале 100% шанси, а Јунајтед да дал гол од една шанса само.
Добро сега, јас си кажав од моја гледна точка.
Изиграа машки и можеби беа рамноправен противник, не дека ја деградирам победата над Јунајтед.
Мада шо судијата ја поеба, она врска немаше од пенал.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135
na poslednite 59 utakmici im imaat dosudeno 33 penali, bag vo sistemot.
Уште не ги имаш земено апчињата? Оди стегни дупла доза и отспиј 12тина саати. Ќебето преку глава и поплачи малце ако сакаш ;)

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Мислев дека сум влегов во друга димензија зошто никој не реагираше на темава кога се свирна тоа за пенал. Ама сега гледам дека имало закаснета реакција.

Тоа преска беше очигледно бустање. Не знам како од Вар не му рекоа да ја прегледа ситуацијата. Да беше обратно за Вила пенал, сигурен сум дека ќе го пратеа да гледаат. И не само Јунајтед туку и Сити и Ливерпул добиваат ист третман. И во Сериа А и во Ла Лига има слично бустање.

Ама ако вака ќе е интересно. :D

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.695
Поени од реакции
8.338
Тууу каков срамен пенал им свирнале......... :sramezliv:
Нешто не памтам да се буневте прошлата сезона кога на Баи му правеа ортогонална проекција на ноктот од малиот прст на левата нога, дали фаќа на линија, за са досудат пенал? А и играчот и топката беа надвор од 16. ЈБГ мора са се наплатат старите долгови :pos:
Инаки брат брату, ова врска немаше од пенал, па и ВАР го потврди :facepalm:

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
765
Поени од реакции
1.937
12 saati posle utakmicava , kaj navivacute na lelepool ( ne e pecatna greska :)) uste mirisa stravot , izgleda zdravo se napuneti pelenite :icon_lol: . Edvaj go cekam 17/01 , ili ke go jadam gazot moj , ili nekoj ke go jade ..... ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom