- Член од
- 15 ноември 2008
- Мислења
- 5.772
- Поени од реакции
- 11.789
Заслужува Грилиш да иде у посериозна екипа, да имаше малку поквалитетен напаѓач од оној Воткинс бројките ќе му беа многу подобри.
Заслужува Грилиш да иде у посериозна екипа, да имаше малку поквалитетен напаѓач од оној Воткинс бројките ќе му беа многу подобри.
Како што цел тим на Сити се коронаши, ја би играл против нив само на PlayStation.Добро викаат дечките погоре дека сме на повреда - две од грчевита борба за топ 4. Сега против Сити во лига купот, ни под разно не смее да стартува со Мегваер, Фернандеш, Ван Бисака, Рашфорд итн.
Се согласувам и сметам дека не е фер што Саутгејт пред неколку месеци кажа јавно за Грилиш дека требало да си ги подобри бројките ако сакал место во репрезентацијатаЗаслужува Грилиш да иде у посериозна екипа, да имаше малку поквалитетен напаѓач од оној Воткинс бројките ќе му беа многу подобри.
Пак ќе те прашам, колку титули освои Мурињо во последните 5 години?Cekaj sea, znaci Aston Vila si najdele taktika koja im pali i toa e toa, a od druga strana koga Mourinjo si igra kako mu odgovara i si ima rezultati toa e negativno. Dvojni standardi nasekade.
Top comeback
Tottenham's Sergio Reguilon, Giovani Lo Celso, Erik Lamela and West Ham's Manuel Lanzini were pictured in one house with 11 other adults, two children and a baby.Инаку, зошто нели непрофесионална беше и лигата и играчите и тревите по стадионите и што не, еве како си помина дел од екипата на Тотенхем за Нова Година. Сите можни протоколи и владини забрани за мешање на фамилии се скршени![]()
латино бандаTottenham's Sergio Reguilon, Giovani Lo Celso, Erik Lamela and West Ham's Manuel Lanzini were pictured in one house with 11 other adults, two children and a baby.
Ако искочи некој од овие позитивен има мамицата да му ја ебат медиумите
Murinjo e trener od pred 20 godini, ne od pred 5. Ti si go zimas periodot koj ti odgovara.Пак ќе те прашам, колку титули освои Мурињо во последните 5 години?
Астон Вила има резултати кои се супер за екипа од тој ранг. Ако резултатите на Мурињо се тука некаде како на Вила, нека боде тренер на Њукасл или Евертон, а не на тим кој сака да освои ПЛ/ЛШ.
Па баш ради ВАР и новите правила е пенал ова. Минимален ненамерен контакт со ногата на Погба, доволна за овој да се сопне од сам себе и да падне.Брат искрено не знам за какви наплати ми збориш, не сум фан на никого од ПЛ, коментирам дека срамен пенал им досудиле вчера. Она да го досудиш уз ВАР е епска срамота али ајде. Мада, нема да го навредам Оливер, мој човек е тоа, јувенташите знаат зошто.![]()
Mourinjo so negovata ' neigra' sprema tebe ima osvoeno 25 plus tituli.Ја не гледам никој да го прави Дин Смит топ менаџер, како што се свршува тука на Мурињо, кој требаше да го претвори Тотенхем во претенденти за титула, а моментално се зад Вила, Лестер и Евертон. Вила патем игра десет пати поатрактивен фудбал од Тотенхем.
Али јака компарација, Дин Смит и Мурињо. Тоа е нивото на Мурињо моментално.
Страшно глупо суштество.иначе се бара суспензија за Кајл Вокер до крај на сезоната, затоа шо ова му било 4 пат да ги прекршува Ковид протоколите ...
Има 25, ама во минатото. Сега тој фудбал не поминува веќе, и место Мурињо да се приспособи на новиот фудбал, фосилов живее у периодот пред 15 години, па губи поени од кого ке стигне кога има еден гол разлика водство. Насинг њу фор дис коуч.Mourinjo so negovata ' neigra' sprema tebe ima osvoeno 25 plus tituli.
Kako toa edna povreda go deli Junajted od grcevita borba od top 4 a od druga strana ja zemas tabelata za Totenhem, iako znaes edna pobeda i se mnogu blisko do vrvot.
1 Лига Европа со Манчестер мислам дека.Пак ќе те прашам, колку титули освои Мурињо во последните 5 години?
Астон Вила има резултати кои се супер за екипа од тој ранг. Ако резултатите на Мурињо се тука некаде како на Вила, нека боде тренер на Њукасл или Евертон, а не на тим кој сака да освои ПЛ/ЛШ.