Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Страшно глупо суштество.

Има 25, ама во минатото. Сега тој фудбал не поминува веќе, и место Мурињо да се приспособи на новиот фудбал, фосилов живее у периодот пред 15 години, па губи поени од кого ке стигне кога има еден гол разлика водство. Насинг њу фор дис коуч.
On si go napravi imeto vo fudbalot, strasen beleg ostavi. Ostanatoto sto osvoi do krajot na karierata e bonus.

Sega ostanuva na treneristata Poketino, Solskjer, Lampard, Howe, Bielsa da osvojuvat tituli, bidejki recisi i da nemaat.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.159
Поени од реакции
19.560
Колку е несмасен Алиоски во 16 то чудо едно, илјада грешки вакви има напраено

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
1 Лига Европа со Манчестер мислам дека.

На крај на сезона ако Мурињо со Тотнем биде пред Јунајтед, или по некое чудо освои билокаков трофеј со факинг тотнем тогаш шо ќе биде муабетот?

И далу истово милење го имаш и за Дон Карло? Пошо еве он у Евертон си е и не дека не го крена клубот со неговото доаѓање.

И само уше едно прашање,
Со што знаслужил тренер како ОГС да го води Јунајтед, што има он покажано? Најголемо достигнување му е топ4 во Пл. Пред тоа имаше релегација со Кардиф.
Дали по твојата логика Јунајтед е екипа што не цели кон титула во Англија или?
Никаков успех не е да завршиш пред Јунајтед, кој сите знаеме дека премногу зависи од еден играч во моментов.

И не е поентата да освои било каков трофеј, се знае кои се најбитни трофеи за екипи од највисок ранг - ПЛ и ЛШ. Не ме заебавај ми спомнуваш земал Лига Европа со Јунајтед, каде што играше против екипи како Ростов, Феенорд, Краснодар, Селта Виго и Ајакс, чиј што тим имаше 21 година во просек.

За Анчелоти немаж некое дефинирано мислење искрено. За Солскјер сум прв во фан клуб дека тактички не е спремен и достоен да го води Јунајтед. Единствено ми се допаѓа што купува профил на играчи што но требаат и имаат позитивно влијание на тимот. Фудбалски не прикажал некоја брилијантност, а ин-гејм менаџментот му е катастрофален.

@Rick.Utd. ти одговори Видук на прашањето што ми го постави.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
еве шо значи да ги имаш Кејн и Сон во екипа... посебно Сон...

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.903
Поени од реакции
67.558
On si go napravi imeto vo fudbalot, strasen beleg ostavi. Ostanatoto sto osvoi do krajot na karierata e bonus.

Sega ostanuva na treneristata Poketino, Solskjer, Lampard, Howe, Bielsa da osvojuvat tituli, bidejki recisi i da nemaat.
Никој не му спори на Мурињо што направил порано. Збориме за сегашноста, каде што тера инает, и инсистира на негативен фудбал.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Мурињо, кој требаше да го претвори Тотенхем во претенденти за титула, а моментално се зад Вила, Лестер и Евертон. Вила патем игра десет пати поатрактивен фудбал од Тотенхем.
Vekje ne se zad Vila, Lester i Everton.

Ф

Флеш

Гостин
Лидс колку криво ми е ... Убав фудбал играат,ама се забораваат буквално со држење и постојано ставање на притисок врз својата одбрана .... Еве трет гол :oops:

Ф

Флеш

Гостин
Dobro onoj Kasilja tolku li e losh pa ne moze da mu zeme mesto na ovaa drvo od golman na Lids?
Лош е ... Овој колку и да е зелен,убаво брани ама ужасен е у дистрибуција до играчите
Автоматски споено мислење:

Рачунај,20 години има

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
Лидс колку криво ми е ... Убав фудбал играат,ама се забораваат буквално со држење и постојано ставање на притисок врз својата одбрана .... Еве трет гол :oops:
сите три голови по директни грешки на играчи од Лидс паднаа, пенал напраи Алиоски, за второт Родриго Морено ја изгуби топката на 40метри од голот на Лидс и сеа голманов првиот пат од раце му паѓа топката и иде у корнер па после корнерот заедно со топката влага у гол... сами се победија...

Ф

Флеш

Гостин
сите три голови по директни грешки на играчи од Лидс паднаа, пенал напраи Алиоски, за второт Родриго Морено ја изгуби топката на 40метри од голот на Лидс и сеа голманов првиот пат од раце му паѓа топката и иде у корнер па после корнерот заедно со топката влага у гол... сами се победија...

Пеналот падна дури по грешка на голманот кога дирекно фрли топка до противнички играч,како да реагира Алиоски ?! Зелениов и на прв и трет гол праи грешка
Автоматски споено мислење:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom