- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.919
- Поени од реакции
- 40.878
Утакмицава комотно можеше да заврши како да играле Тинекс Пролет-Рк Бутел. Можеа да ги напунат мрежите и едните и другите.
Realno, cista pobeda na Lids trebase da bide ovaa.Утакмицава требаше 12-12 да заврши.
Он сам себе се мрзи.Него што е со Бејл работава, уште ли му влијае тоа што Зидан го мрази?
Сам си е крив. Не си задоволен во Реал - ок, однесувај се пристојно и професионално, тренирај, играј ако те стават. Трансфер кога тогаш ќе добиеш ама барем формата ќе ти личи на нешто. Ликот се глупираше со голфот и сега е поспор од Рено 4, еден дриблинг не му успева, топка не може да смири. Баш ме интересира каде ќе ја продолжи кариерата, нема шанси Евреинон да го откупи.Он сам себе се мрзи.
Реално, хејтот кон Оле ти е поголем од блам постов. 6-2 изгуби Лидс.Realno, cista pobeda na Lids trebase da bide ovaa.
Ps. Cekaa 16 godini za 6 ka...
Не знам кај читаш и кои сте вие и што сте очекувале ама кај грото фанови ништо не е сменето на фронтот Ole out.Aha, 6-2 и Оле masterclass, баш како што сите очекувавме.
Се зезам бе, баш пошто никој не очекуваше пишавНе знам кај читаш и кои сте вие и што сте очекувале ама кај грото фанови ништо не е сменето на фронтот Ole out.