Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
131988968_3668554906572150_1048698384454535238_o.jpg

Автоматски споено мислење:

Зарем толку брзо ќе го набркаат?
Па не знам за кој збориш од двајцава ама..и на двајцата им е втора сезона.
Арсенал на 15 место, далеку од борба за ЛЕ...зошто да не би го
Челзи со пораз би биле 9+ место, а некои дури и очекуваа борба за титула, така да, зошто да не би го

Арсенал еве изгубија, глупави би биле ако продолжат вака, можеби само да сакаат да не бидат без тренер во дербито? Шо знам..
За Челзи е муабетот АКО изгубат..што искрено..не ми се верува дека ќе, ама ако изгубат...што да не.

П.С. Леле голов на Фулам :pos:

Уф, ептен престрого ми делува црвениов мене...

Последно уредено:
Напредок за Арсенал, не добија црвен.
Себаљос требаше да добие. Не знам што е со дисциплината во тимот, јас сфаќам црвен ако си последен играч и си викаш ај една за тимот ко Бекам на времето, или нешто со рака си играл те погодила гол да спасиш, јбг за тимот е, некогаш стварно нема да примите гол ради таа пожртвуваност и ќе се исплати црвениот. Ама сите црвени картони на Арсенал во 2020 година се поради ретардирани ситуации на средина на терен каде што ритнале, фатиле за врат, дигнале нога едно метро, многу несериозност, ај што играта е како тим од трета лига, туку и однесувањето на играчите е како да е тим од трета лига. Непотребни црвени, што рака на срце и не е некој хендикеп, не дека немаше да губиме ако не беа црвените, ама зошто кога е лошо уште толку да отежнуваат со несериозност и недисциплина.

Ова сакав да го пишам и ја, малку личи како да му имаат летнато гулабите во пченки. :D
Од целава брука пто се случува единствено Сака и Тирни се светла точка, што гледате вие незнам

Од целава брука пто се случува единствено Сака и Тирни се светла точка, што гледате вие незнам
Брат дај олабави малце, ти вика дека во физикусот личи ко да не е токму, не спомна ништо за неговата игра и квалитетите на теренот.

@mkgunner
Како е брату? :D

Да не речиш не спомнав..напишано на 15-ти август :icon_lol: ...чувајго постот и за догодина, можеби ќе ти затреба.:icon_lol: ( без провокација )

Кој ќе црта линија?
20201220_142422.jpg

Никој, а?

Во право си. После неколку минути цртаа и покажаа дека не е.
Слабо им иде цртањето изгледа :D
Мене по линијата од тревата така ми изгледаше, али ЈБГ они и нокти на мал прст гледаат таму, ваљда виделе како што треба! Почна и ВАТ от со дупки да бива, вчера чист црвен прозеваа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom