- Член од
- 19 ноември 2020
- Мислења
- 2.524
- Поени од реакции
- 9.405
Немам што да додадам. Добар дел од тие точки од програмата на Левица нема шанси да се исполнат, ниту пак се согласувам со некој од нив посебно оние комунистичките точки од нивната програма.@Boro1918 @Ron Burgundy @JaqenH'ghar @Паланчански Имате нешто да додадете за ставовиве на сдс? Или пак можеби сега почнаа да ви се свиѓаат ставовите откако ги причитавте во програмата на Левица. Ајде сега да видиме колку сте лицемерни, дококлу ова беа ставови на Сдс немаше да ви се свиѓаат, каков ви а вашиот став за ставовиве сега?
Јас овде на темава имам напишано зашто ќе ги гласам, ги гласам пошто моментално највеќе им бодат на очи на СДС и ја говорат реалната ситуација и не е составено од некој што цел живот го поминал во штабови со цел да се закачи на државна цицка и не ја водат некој што единствено знае да биде државен функционер и да мести тендери.
Демократија, гласање и дискутирање изборни програми и идеологии функционира во фукнционално општество, а не во клиентелистичко општество составено од предавници. Од ова јас се откажав и не планирам да верувам во вакво нешто ниту пак да читам изборни програми, џабе потрошена хартија од 300 страни кај ВМРО и 100 страни кај СДС . Барем да ги направешеа од класична весникарска хартија за да можам да потпалувам оган.
И инаку ако беа ставови на СДС секако се подразбира дека нема да ми се свиѓат. Пошто знам дека позади тој превез си имаат скриени намери.