- Член од
- 19 ноември 2020
- Мислења
- 2.524
- Поени од реакции
- 9.405
Колку е само точно ова. Кој и да отидеше на доктор се му велеа од стрес е ова. Одиш објаснуваш дека имаш проблеми со рамото откако ти се случил инцидент во теретана,од врат накај рамото некој движења ти предизвикуваат голема болка и те гледаат онака набрзина и на крај ти велат: а да не ти е од стрес ова мускулите да ти се згрчени? Ми препишаа некој апчиња и кога отидов во аптека девојчето таму ми вели сигурно ова е за тебе ова е за 70 годишни старци мускулите да им се олабаватВреме беше да имаат и друга дијагноза освен стрес...![]()
Пиев 10 дна немаше напредок и фрлив. Сега ќе ми речат истото дека ми е од стресот од короната.
. Јас со болки, мокрам на секои пет минути ко некој седумдесетгодишник, таа ми вели се тоа да ми било на психолошка база. Па се натегавме за упат едно пола саат. Видиш, се вреѓаат ако под знак прашалник го ставиш нивниот суд и побараш второ мислење. Вика ми е страв да не ме казнат од министерство лол. Па отидов на државна, се оддадов од пари за антибиотици и суплементи, се на приватно, по што овде фондот покрива само витамин ц. За на крај поштено да си отидам во приватна ординација, со нова терапија, после месец дена ко купечки. Не рекле џабе оти сиромавиот дупло плаќа.