Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кој голман ќе го зееме после Сарма бе?

Летово не верувам дека ќе купуваат голман, се нема пари а има неколку позиции каде се поприоритетни засилувања па мислам дека Хандановиќ ќе испорача уште 1-2 сезони.

Раду не верувам дека некогаш ќе биде прв голман на Интер.
Другите опции како Крањо, Мерет, Силвестри не ми се свиѓаат. Првите 2ца млади и неискусни, вториов искусен да речеме само пошто има 30 години. Неискусен од аспект на бранење во тим со притисок. Истото важи и за првите двајца.
Не би се коцкал јас со такви голмани. Друго нешто достапно не гледам. Скаути неаме па да се изненадиме со некој непознат.

Јас би се јавил во Манчестер да ги прашам што планираат со Де Геа. Искрено.
Ако мислат да го промовираат Хендерсон у 1, ондак ете ни шанса за класа голман, искусен.
Кур ме боли колку плата зима, ако сака да брани на високо ниво, да брани у ЛШ - макар само групна фаза hhhh, ќе прифати колку што му се нуди. Ако не чао, нека иде у Америка, и така други клубови не гледам каде им е потребен голман.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.060
Поени од реакции
9.839
Кој голман ќе го зееме после Сарма бе?

Летово не верувам дека ќе купуваат голман, се нема пари а има неколку позиции каде се поприоритетни засилувања па мислам дека Хандановиќ ќе испорача уште 1-2 сезони.

Раду не верувам дека некогаш ќе биде прв голман на Интер.
Другите опции како Крањо, Мерет, Силвестри не ми се свиѓаат. Првите 2ца млади и неискусни, вториов искусен да речеме само пошто има 30 години. Неискусен од аспект на бранење во тим со притисок. Истото важи и за првите двајца.
Не би се коцкал јас со такви голмани. Друго нешто достапно не гледам. Скаути неаме па да се изненадиме со некој непознат.

Јас би се јавил во Манчестер да ги прашам што планираат со Де Геа. Искрено.
Ако мислат да го промовираат Хендерсон у 1, ондак ете ни шанса за класа голман, искусен.
Кур ме боли колку плата зима, ако сака да брани на високо ниво, да брани у ЛШ - макар само групна фаза hhhh, ќе прифати колку што му се нуди. Ако не чао, нека иде у Америка, и така други клубови не гледам каде им е потребен голман.
Мислам уште им стои опција Донарума за 0, бар немам видено да продужил договор. :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
сам си го дадов и тоа беше чуден сплет на околности, плус мобилниот ми го посра некој бесен врабец и се нервирав ради тоа воопшто не мислев за тоа што се случува пред мене. Ти да имаш гомно од чафка на мобилен и притоа да играш фудбал, и да бидеш сконцентриран и све, вие играте ја бришам со влажни марамици гомна на моб, епа не може бе, каде го има тоа ?
Сеа ми текна ПАТЕНТОТ коа ти се заглави и на +700 степени бранеше у дуксер. Или лажеше дека ти е расипан за да не видиме колку си дебел, мислеше дуксерот те крие. Ко што имав еден другар цело време носеше дуксер со капуљача, зимо-лето, затоа што според него бил грбав и носел блузон за да му ја покрие квазимодовката.

Иначе, едно 3-4 години играме истата екипа на турнирчето што ни е и Урко 3-4 години доаѓа у потпуно ист аутфит.
Ванс патики, бели адидас чорапи со старото лого дигнати до пола цеваница, зелени шорцеви за бањање, дрес од Роналдо и црвен дуксер рибок.

хахахахахахаха и пенали коа брани се понаша како Дудек, мрда и пафта на гол, изеде еднаш пуна у јајца, немаше да играме финале ако немаше семафор меѓу нозе после утакмицата. Му пулсираше бубамара.

Урко Консиљи. Урко Бучи. Урко Карицо. Урко Балота. Урко Фреи. Урко Карини. Урко Дони. Урко Муслера. Урко Сиригу.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.315
Поени од реакции
11.682
Од хајлајтсов можам да кажам дека сме имале јјака игра после 1-2.
В гол не пикнале.
Стандард тактика на штракнатиов
Куро да му го јадете на Ханда, Ноер не ја факаше онаа. Само ве нервира што не се фрла и си правите филм дека немало да биди гол ако се фрлел.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Манчестер го сака Ериксен како замена за Погба кој ке оди во ЈуБентус...

А да дојде кај нас, да си направиме трампа па и ке доплатиме нешто ако треба?

Имаме квалитет во средина, ама недостига еден светска класа играч, а Погба има квалитет за тоа. Мислам дека со Конте добро ке соработува.

Весино, Наинголан, Перо и Пинамонти треба да бараат нив клуб во Јануари, а ние ке се обидеме да го донесеме Родриго Де Пол и барем 1 шпиц. Милик и Журу се најсериозни имиња.

Ако се реализираат овие трансфери, не гледам дел од тимот каде што би можело да се додаде нешто...

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.193
Поени од реакции
13.047

Имаме квалитет во средина, ама недостига еден светска класа играч, а Погба има квалитет за тоа. Мислам дека со Конте добро ке соработува.

Весино, Наинголан, Перо и Пинамонти треба да бараат нив клуб во Јануари, а ние ке се обидеме да го донесеме Родриго Де Пол и барем 1 шпиц. Милик и Журу се најсериозни имиња.

Ако се реализираат овие трансфери, не гледам дел од тимот каде што би можело да се додаде нешто...
Лев бек можеби?

И да,погба ако го донесат нека се самоубијат комплет сите од жангдингдонг надоле.

Сва среќа што најверојатно ќе си се врати кај мизерниот пирло.Нека си ја чукаат они главата со тоа копиле неурамнотежено!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261

Не дај боже циганов да дојде, не ни требаат недораснати играчи, ги имаме за извоз.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.193
Поени од реакции
13.047
Абе смешно му било веќе...

Нека му земе пиоли скудето со дедо ибра и 10те џуџиња и одма нека ја бара највисоката зграда во Италија.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.193
Поени од реакции
13.047
Дармиан и Гаљардини...
Проклет да е денот кога оризарите го домкнаа периката све да им изнаебам!

Kajgana Shop

На врв Bottom