Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Со оглед дека не ја гледав..нека ми кажи некој зошто го смена Хакими за Ди Амброзио откако 40 минути претходно го кладе на место Перишич?...после двата гола што ги постигна минатата утакмица тамам мислев ќе му се крени самодовербата, ова буквално ќе му ја уништи....освен ако не се работи за повреда срамно е да те извадат откако те ставиле во истиот натпревар.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Со оглед дека не ја гледав..нека ми кажи некој зошто го смена Хакими за Ди Амброзио откако 40 минути претходно го кладе на место Перишич?...после двата гола што ги постигна минатата утакмица тамам мислев ќе му се крени самодовербата, ова буквално ќе му ја уништи....освен ако не се работи за повреда срамно е да те извадат откако те ставиле во истиот натпревар.
Се повреди.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.657
Поени од реакции
7.305
Повреда, изгледа, така изгледаше на терен тоа, и одкоа излезе му се укажуваше помош.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Мене тој момент повеќе ми делуваше ко да беше, абе кој ќе те чека сеа да се тегавиш дур бркаме гол, ај терај на клупа дамбросио ќе влезе па тука нека те прскаат со тоа спрејовите. Жими све така делуваше измената зашто Хакими излезе веднаш штом падна на земја и се вртеше, не дека чекаше Конте да го прегледаат па да му сигнализираат дека не може да продужи нити пак он побара замена, бар ништо такво не видовме. Пред да се повреди еба чист зицер за Лаутаро, по што удри во играч на Каљари, падна на земја и сместа Конте го пушти дамбросио, па тек овој кога отиде покрај аут линија го средуваа од лекарскиот тим.

А и у налет бевме никаков прекин не ни одговараше, сеа читам дека нишо сериозно не е повреден, само удар што добил па болка осеќал.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.467
Англискиот коментатор рече дека Конте го праша Хакими дали може да продолжи, и во следниот прекин го извади. Се гледаше дека овој не може повеќе.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Мора да се даде признание на мојот човек Сенси , конечно после 10 години изигра повеке од 20 мин и тоа се осети разликата на средина каде што се убрза играта. Дечково разбира фудбал и дефинитивно би го заковал прв тим пред Ериксен кој денес исто потфрли , ок освен првите 10 мин и асистенцијата кон Лукаку , остало беше тегавење по терен. Да, конте е говнар што го става на 5 мин пред крај на утакмица за тоа ја разбирам фустрацијата кај навивачиве ама Ериксен не е за во Интер, тоа е повеке од јасно, му дадоа милион шанси и пробаа да го вклопат ама кога не иде не иде.

Талентиран е ,фудбалерчина е ама дефинитивно не за во овој систем и во овој Интер, криво ми е што не се адаптира како за него така и за Наинголан. Сепак мора да се најдат соодветни замени за тие што не успеаја за да имаме добра и конкурентна клупа плус еден Госенц на лева страна.

Така со здрав Сенси плус Барела и Броз средина , и јаки крила... плус стабилна клупа лапај си скудето ама за жал домецов ке ни донесе некоја испукана пушка ко Матич или Ракитич во зима ке го врати Коларов на како централен дефанзивец кога ке се искине некој од стандардните и ке останеме со курот у рука.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Англискиот коментатор рече дека Конте го праша Хакими дали може да продолжи, и во следниот прекин го извади. Се гледаше дека овој не може повеќе.
Moжно е, сеа глеав хајлатс и случајно го приметив после голот на барела ко да сигнализираше нешто накај клупата.
Само што ништо од тоа не се примети, а измената беше спремна уште пред да се судри со тој од каљари и да падне на земја, сместа после тоа го смени и не се ни чекаше лекариве да го прегледаат.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Повторно променлива игра со многу падови.

Конечно Ериксен од прва минута, и добро се покажа со оглед на притисокот кој го имаше. Повеќе од месец го немавме видено како што треба, само што трпеше понижување од Конте.

Мора да игра константно, со Барела да бидат стандардни, и Броз да се ротира со Видал.
Сенси може да биде замена за Ериксен, еден од нив мора да игра, не може само со деструктивни играчи.

Санчез дава се од себе, иако е далеку од своите најдобри денови.

Се освен скудето е неуспех сезонава. Без трофеј ова ке виде најлошата сезона во последниве години, а немавме ни една добра...

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Ќе го продавале Ериксен за да го донесат Џака. Поголема глупост амин. Еве го Џака сега ја продаде победата на Арсенал. Играа добро и фати еден за гуша на сред терен го акна до земја, без причина. Таков играч сакаат да ни донесат на место на Ериксен. Не, фала.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.060
Поени од реакции
9.839
Ќе го продавале Ериксен за да го донесат Џака. Поголема глупост амин. Еве го Џака сега ја продаде победата на Арсенал. Играа добро и фати еден за гуша на сред терен го акна до земја, без причина. Таков играч сакаат да ни донесат на место на Ериксен. Не, фала.
Не друже,Родриго де пол сакаат да го донесат.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Баш сега го гледав голот на Каљари, пошто Сун кажа дека има голмани што би го фатиле ударот па си реков може јас лошо сум ја видел ситуацијата... Од ова што можам да го видам е дека топката има чудно движење и некое лошо ефе...

Уште пред да шутне играчот на Каљари топката паѓа со чудна ротација а шутот иако со внатрешна додава уште почудно движење. Значи поминува далеку од Хандановиќ кој очигледно не може да интервенира и наеднаш оди накај гол ама изгледа дека ќе заврши во гол аут и кога ќе тапне тотално го менува правецот во гол.

Еве каде тапнува и ради ротацијата го менува правецот

И тука Хандановиќ се сврти накај Перишиќ веројатно се дереше зашто до крај не ја испратил ситуацијата и не отишол да брани на втора статива, како многу играчи што ваделе топка од гол линија...

Како и да е тука никој не е крив за голот, едноставно ја пукна така на среќа и излезе многу прецизно...

Еве и друг агол кој покажува колку далеку помина топката од Хандановиќ

Значи тука се движи паралелно а не оди накај него топката, да се испружи пак не ја фаќа...

Еве видете го голот и ефето за кое зборам:

Тотално небитен пост...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Урко Лупатели и Стек Кастелаци, зналците на голманските интервенции.

Урко на еден турнир од Армата, му дадоа гол со ГРБ.
сам си го дадов и тоа беше чуден сплет на околности, плус мобилниот ми го посра некој бесен врабец и се нервирав ради тоа воопшто не мислев за тоа што се случува пред мене. Ти да имаш гомно од чафка на мобилен и притоа да играш фудбал, и да бидеш сконцентриран и све, вие играте ја бришам со влажни марамици гомна на моб, епа не може бе, каде го има тоа ?

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Каков возбудлив развој на настани .... :pos: ... уште да напишеше дека ВАР го поништи голот ради улет на бесен врабец во терен и да го заокружиме муабетов :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom