Урко Јанг.плус мобилниот ми го посра некој бесен врабец
Мислам уште им стои опција Донарума за 0, бар немам видено да продужил договор.Кој голман ќе го зееме после Сарма бе?
Летово не верувам дека ќе купуваат голман, се нема пари а има неколку позиции каде се поприоритетни засилувања па мислам дека Хандановиќ ќе испорача уште 1-2 сезони.
Раду не верувам дека некогаш ќе биде прв голман на Интер.
Другите опции како Крањо, Мерет, Силвестри не ми се свиѓаат. Првите 2ца млади и неискусни, вториов искусен да речеме само пошто има 30 години. Неискусен од аспект на бранење во тим со притисок. Истото важи и за првите двајца.
Не би се коцкал јас со такви голмани. Друго нешто достапно не гледам. Скаути неаме па да се изненадиме со некој непознат.
Јас би се јавил во Манчестер да ги прашам што планираат со Де Геа. Искрено.
Ако мислат да го промовираат Хендерсон у 1, ондак ете ни шанса за класа голман, искусен.
Кур ме боли колку плата зима, ако сака да брани на високо ниво, да брани у ЛШ - макар само групна фаза hhhh, ќе прифати колку што му се нуди. Ако не чао, нека иде у Америка, и така други клубови не гледам каде им е потребен голман.
Сеа ми текна ПАТЕНТОТ коа ти се заглави и на +700 степени бранеше у дуксер. Или лажеше дека ти е расипан за да не видиме колку си дебел, мислеше дуксерот те крие. Ко што имав еден другар цело време носеше дуксер со капуљача, зимо-лето, затоа што според него бил грбав и носел блузон за да му ја покрие квазимодовката.сам си го дадов и тоа беше чуден сплет на околности, плус мобилниот ми го посра некој бесен врабец и се нервирав ради тоа воопшто не мислев за тоа што се случува пред мене. Ти да имаш гомно од чафка на мобилен и притоа да играш фудбал, и да бидеш сконцентриран и све, вие играте ја бришам со влажни марамици гомна на моб, епа не може бе, каде го има тоа ?
Умрел или не сте веќе другари?Ко што имав еден другар
мигрирал во град.Умрел или не сте веќе другари?
Лев бек можеби?Манчестер го сака Ериксен како замена за Погба кој ке оди во ЈуБентус...
А да дојде кај нас, да си направиме трампа па и ке доплатиме нешто ако треба?
Имаме квалитет во средина, ама недостига еден светска класа играч, а Погба има квалитет за тоа. Мислам дека со Конте добро ке соработува.
Весино, Наинголан, Перо и Пинамонти треба да бараат нив клуб во Јануари, а ние ке се обидеме да го донесеме Родриго Де Пол и барем 1 шпиц. Милик и Журу се најсериозни имиња.
Ако се реализираат овие трансфери, не гледам дел од тимот каде што би можело да се додаде нешто...
Не дај боже циганов да дојде, не ни требаат недораснати играчи, ги имаме за извоз.Манчестер го сака Ериксен како замена за Погба кој ке оди во ЈуБентус...
А да дојде кај нас, да си направиме трампа па и ке доплатиме нешто ако треба?
Имаме квалитет во средина, ама недостига еден светска класа играч, а Погба има квалитет за тоа. Мислам дека со Конте добро ке соработува.
Весино, Наинголан, Перо и Пинамонти треба да бараат нив клуб во Јануари, а ние ке се обидеме да го донесеме Родриго Де Пол и барем 1 шпиц. Милик и Журу се најсериозни имиња.
Ако се реализираат овие трансфери, не гледам дел од тимот каде што би можело да се додаде нешто...
Нека му земе пиоли скудето со дедо ибра и 10те џуџиња и одма нека ја бара највисоката зграда во Италија.Абе смешно му било веќе...