Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шо знам Каљари на домашен терен има убав скор, јесте со екипи дупло послаби од Интер ама можи да се проба дупла шанса нешто или Каљари дава гол, имаат добар напад мислам дека можат до едно голче, подобро така од колку 2ка на 1.45 квота.
Интер се дезориентирани од испаѓањето во ЛШ ќе видиме.
Вчера така изиграв Штутгарт,Унион Берлин и Евертон ама се исилив и чисти ги изиграв паднав на Унион Берлин, за денес пак така ќе пробам.

Аталанта мислам дека е 1 или тим 1 ама зошто да не, немаат одбрана можи Фиорентина да им збрца два гола.
Konte e bog za taljansko, nema da ispusti bodovi ovde. :D

Za mene denes Viola i moite brakja, Vasland Beveren T2. :D

Тотенхем не мислат да турнат уште еден гол...
Ахам само што пишав примија хахаха

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Vecerva tocno na polnokj posle dolgo vreme ke imame prilika da go vidime KD povtorno na parketot, za prv pat vo dresot na Bruklin.
Igraat pripremna utakmica protiv Wizards ( Beal i Ciglata )
Durant ke bidi starter, bi trebalo da igra 10-15 minuti vecerva.
Ocekuvam mnogu efikasna utakmica, brza kosarka bez preterano dobro organizirana odbrana na dvete strani.
Mojot predlog za utakmicava e 225.5+ 1.90 koef

Динамо Загреб 2ка во живо 7.6 за похрабрите, доста лесно судијава им лепи жолти картони иде црвен за брзо плус Андријашевич им се повреди уште прво

Vecerva tocno na polnokj posle dolgo vreme ke imame prilika da go vidime KD povtorno na parketot, za prv pat vo dresot na Bruklin.
Igraat pripremna utakmica protiv Wizards ( Beal i Ciglata )
Durant ke bidi starter, bi trebalo da igra 10-15 minuti vecerva.
Ocekuvam mnogu efikasna utakmica, brza kosarka bez preterano dobro organizirana odbrana na dvete strani.
Mojot predlog za utakmicava e 225.5+ 1.90 koef

Apdejt ciglata i beal ne igraat, ama nema vrska. Treba da odi 225.5+ lesno

Во спортлајф во Кисела Вода некој погодил пет X ракомет и истите ги уплатил на три различни тикети со ваучери од по 20 денари. Добитен е над милион и 500 денари. Ќе го има по портали утре ваљда. :tvg:

Лидери на табела?
:D :D :D

9 утакмици 2+ погодив, и последна ја додадов Арсенал да зема полувреме. И за мене смрт, болна и тоа.

1 ЕБЕНО ПОЛУВРЕМЕ ПРОТИВ МРТВИТЕ БАРНЛИ :mad:: @::mad::mad::mad::mad::mad::mad:::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Средете си го форумот жити се човек неможе една ебена слика да прикачи.

Филаделфија-Њу Орлеанс 1 со 11.5 хедникеп@1.60
ако бркате сингл го препорачувам ова пред пак да падне разликата на 9.5

Го уплати некој ова сингл? :D
17 разлика води Филаделфија на полувреме :D (еј да си ибам матер ако сум малер за у второ ода ја свртат )

јас ја играв, 1 хендикеп со 10.5, заедно со Барса да тепа и Сиетл - Џетс 1 (-11.5). Фала ти за сега :)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Аууууу целосно распаѓање на Питсбург :@ (n)
Автоматски споено мислење:

Тоа е, имаа напад за 14-3, фрлија пик сикс и во второ полувреме целосен мелтдаун.

Прво полувреме беа бољи, во второ беа полошо, проблемот стана што при крај на прво во последен посед се сјебаа и тука се пропадна.
Штета.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom