Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Макаби - Сивас
Волфсбергер - Фејнорд

И двете 1+ прво & 2+ второ @ 10.6
Директни дуели се за пласман понатаму, кај првата гостиве би рекол имаат солиден напад и средина а просечна одбрана плус имаат доста ковидосани и тенка клупа па очекувам Макаби од старт да нагази што би значело по моја логика дека ќе гледаме голови на натпреваров. Другата Волфсбергер ги имам гледано доста пати и доста офанзивна екипа трчаат како улави без многу калкулирање така да очекувам голови од нив и од Фејнорд иако не се баш во топ форма последно време

Алба води 30 разлика со Фенер, а 1.40 беше за 2ка :ROFLMAO:. 1хен на +8.5 1.65 лапај си.

Ovie domakjinive se najslabata ekipa vo istorijata na kosarkata.
Mi go turnaa overot na 130.5 bezveze ... vo 3ta cetvrtina poslednite 6 minuti ne stavija ni eden poen dali vi se veruva ni eden eben kosh.
Potoa vo 4/4 prodolzija so istoto tempo i prvite 3 minuti isto nemaa kosh dadeno, vkupno znaci 9 minuti bez poen bea. Na kraj stavija samo 8 poeni vo 4/4, vakvi slabaci nemam videno do sea. Krvta i plemeto da im go ebam mrtvo
Screenshot_20201211-163451_Chrome.jpg
Автоматски споено мислење:

Khimki - CSKA 163.5+ 1.90

Последно уредено:
Lelele familijata na Baern da mu ja ebam za pomocan 1.35 koef me izgorea za dobra dobivka... chkart roba se ovie neznam kako osvoija liga sampioni... gnidi edni rasipani fuj.
Do pocetok na Nba ne igram nisto povekje, moram da ja zajaknam bankata do togash oti losha e rabotava.

Трипл НФЛ во Спортлајф за утре - 4.09 квота колку да се дешава нешто

Лас Вегас - Индијанаполис 2ка@1.65
Индијанаполис се бољи екипа. Директен дуел за плејоф е ова, така да би требало да се очекува цвстра борба и интересен меч. Од ова што до сега имам видено Лас Вегас вообичено во вакви мечеви не го носат најдоброто од себе си. Минатата недела победија против фенерџијата во лигата со поени во последна секунда, така да перформансот од последната недела ме тера да мислам дека сепак не се на ниво на плејоф екипа.

Филаделфија-Њу Орлеанс 1 со 11.5 хедникеп@1.60
Беше и 9.5 границата, па излегоа информации дека би се вратил главниот КБ на Њу Орлеанс.
Мене лично не ми менува ништо ова, Њу Орлеанс се уште делуваат килаво и не делуваат како екипа што би доминирала против Филаделфија. И покрај лошите резултати, Филаделфија се уште е во каква таква борба за плејоф и со нов стартен КБ ќе се надеваат на позитивни ветришта за крај на сезоната. Ако се озиблни за борба за плејоф тогаш верувам ова е Do or die натпревар за нив и ќе влезат ептен јако и дури мислам до последен драјв може да се решава ова ако им тргне денот. Ама секако, мислам 12 разлика нема шанса да биде, ако бркате сингл го препорачувам ова пред пак да падне разликата на 9.5 :D

Бафало-Питсбург 2ка со -4.5 хендикеп @1.60
Питсбург прв пораз забележаа минатото коло. Делуваат сосема солидно и концентрирано како екипа. Изненаден сум што не се фаворити во мечов. Ептен мечеви играат периодов и сигурно се изморени ама сепак, не знам зошто Бафало се фаворитите тука. Бафало од тоа што имам видено до сега игра навистина одличен фудбал и би требало ова да биде многу добар меч, ама мислам дека ако Бафало победи најверојатно нема да биде тоа со 5+ разлика. Некако мене баш ми оди дека Питсбург би биле тие што би имале контрола па Бафало би се враќале, сепак еден пораз после напорен распоред не ги прави Питсбург нешто посебно лоши, духот на екипата баш и би требало да се крене и баш поразот да им е мини-реалити чек. Бафало ако не се лажам повеќе од еден-два меча против квалитетни екипи и да немаат играно, така да ова ќе биде стварно добар тест за нив. Се некако ми оди дека ако Бафало победи тоа би било со мала разлика, не гледам како би држеле они контрола против Питсбург четири четвртини.

Ќе ги затвориме кладилниците денеска? :D

Inter e dvojka golema, povekje mi odi umot na Fiorentina T2 2+.
Шо знам Каљари на домашен терен има убав скор, јесте со екипи дупло послаби од Интер ама можи да се проба дупла шанса нешто или Каљари дава гол, имаат добар напад мислам дека можат до едно голче, подобро така од колку 2ка на 1.45 квота.
Интер се дезориентирани од испаѓањето во ЛШ ќе видиме.
Вчера така изиграв Штутгарт,Унион Берлин и Евертон ама се исилив и чисти ги изиграв паднав на Унион Берлин, за денес пак така ќе пробам.

Аталанта мислам дека е 1 или тим 1 ама зошто да не, немаат одбрана можи Фиорентина да им збрца два гола.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom