- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 4.732
- Поени од реакции
- 5.483
Времиња беа тоа бе, на зумба со стекот тела правевме, добро јас ништо не направив он уште помалку ама небитно сега.Све допре со постов.
Види го оби, класичен четвтролигаш, заден везен копач што не може без 2 бос меко цигари ишмукани у 3 дима.
Гарант вика не ми сметаат цигарите мене брат, класичен Џонтра изговор коа иде да трча 10км со испушена штека пљуги.
Стек може нема техника ама затоа е спор хехех иако според него е страшна атлета во стилот на Леброн Џејмс, иначе слабиот според него, Стек Скариоло.
Ајде бе дорганизираме некој термин ако има некоја сала што работи. Сигурно има некоја у Кондово што работи контра сите мерки.
Ќе најдеме играчи за да го допреме сето можно дно на постоењето.
Штета дникса не ни е тука, у маџарска е со Грујо иначе ќе трчаше разулавено без капка осет за фудбал, спремен атлетичар и планинар. Тежок блам допревме еднаш коа го осветливме Скопје на Водно со на Стек екипата коа тренираше зумба денс и ламбада.
Джонтра бро за да ринам на терен и од маџарска би дошол бе, ќе иде Гвујо сам по ку*ви некој ден не е проблем. И он би играл со нас ама баниран е од администрација ради местеники што правел
Последно уредено: