Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 април 2012
Мислења
4.732
Поени од реакции
5.483
Све допре со постов.
Види го оби, класичен четвтролигаш, заден везен копач што не може без 2 бос меко цигари ишмукани у 3 дима.
Гарант вика не ми сметаат цигарите мене брат, класичен Џонтра изговор коа иде да трча 10км со испушена штека пљуги.
Стек може нема техника ама затоа е спор хехех иако според него е страшна атлета во стилот на Леброн Џејмс, иначе слабиот според него, Стек Скариоло.

Ајде бе дорганизираме некој термин ако има некоја сала што работи. Сигурно има некоја у Кондово што работи контра сите мерки.

Ќе најдеме играчи за да го допреме сето можно дно на постоењето.

Штета дникса не ни е тука, у маџарска е со Грујо иначе ќе трчаше разулавено без капка осет за фудбал, спремен атлетичар и планинар. Тежок блам допревме еднаш коа го осветливме Скопје на Водно со на Стек екипата коа тренираше зумба денс и ламбада.
Времиња беа тоа бе, на зумба со стекот тела правевме, добро јас ништо не направив он уште помалку ама небитно сега.
Джонтра бро за да ринам на терен и од маџарска би дошол бе, ќе иде Гвујо сам по ку*ви некој ден не е проблем. И он би играл со нас ама баниран е од администрација ради местеники што правел

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.448
Јас, Фрос, Бјонсе, топол поздрав, кулрис и уште неколку членки од форумов да се соберевме подобро ќе изгледаше хајлајтсот од колку ова на видеото :D :pipi:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Јас, Фрос, Бјонсе, топол поздрав, кулрис и уште неколку членки од форумов да се соберевме подобро ќе изгледаше хајлајтсот од колку ова на видеото :D :pipi:
Вака Атлетико Мадрид игра.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не, прво ќе треба да почне да се коцка фрос, па да дели медицински совети едно 2-3 години е тек после тоа ќе може да влезе у ваше друштво.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.811
Поени од реакции
115.831
Времиња беа тоа бе, на зумба со стекот тела правевме, добро јас ништо не направив он уште помалку ама небитно сега
Ти едино што направи тоа време беше кромид фризура. Би те полил со бензин и би те запалил без око да ми трепне.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Во Блаже и Круме последните два пати играв фудбал пред месец дена, би требало и сега да работат

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Епа ништо онда да почне броењето:
1.Джонтра Џаич
2.Пеја Криховиак
3.Стек Цикарски
4.Сладоледџија Каморанези
5.Топче Шекуларац
6.Викса Грешко
7.Оби Дренте
8.Видук Џемба Џемба
9.Ноуморгејмс Обертан
10.Кава Хауард
11.Фастфорза Салихамиџич
12.Рики Макај
13.Ред Џон Барош
14.Ратм Босингва
Оние што ги заборавив ненамерно слободно нека се додадат на истиот принцип.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk
Ти дали уште еден голман бе, Саша Илиќ се пофали дека е голман.
Саша Илиќ Лупатели.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.675
Поени од реакции
4.154
Не, прво ќе треба да почне да се коцка фрос, па да дели медицински совети едно 2-3 години е тек после тоа ќе може да влезе у ваше друштво.
Тука можеш да додадеш и да почне во тефтер да запишува пред зграда кој седнал на кафе или дали носеле луѓето правилно носат маска :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.448
Е добро, и без неа ќе изиграме поубо од вас

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.775
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Е добро, и без неа ќе изиграме поубо од вас
Не се ни сомневам, познавајќи ве дека од се' имате теоретско познавање, барем 20% од тоа да ви е во пракса, вие би биле Марадона, Луис Назарио, Меси и Малдини. Е сеа, не знам кои се тие „останати неколку членки“, не можам за нив да зборам. Може ќе се погоди некој Кристијан Полсен али ништо страшно, пак би биле боље.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.597
Поени од реакции
59.364
1.Джонтра Џаич
2.Пеја Криховиак
3.Стек Цикарски
4.Сладоледџија Каморанези
5.Топче Шекуларац
6.Викса Грешко
7.Оби Дренте
8.Видук Џемба Џемба
9.Ноуморгејмс Обертан
10.Кава Хауард
11.Фастфорза Салихамиџич
12.Рики Макај
13.Ред Џон Барош
14.Ратм Босингва

Болдираниве смени ги само, да не го јадеш за оф топик ради нив.
*не сум ти кажал јас

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.538
Поени од реакции
2.243
Викса, немој да мислиш дека не ја следам темата :) Само се уште пробуем да укапирам како речиси не ја чепнав топката 12 минути. Ќе постирам после уште еден линк, можда ќе го попраам малце впечатокот.
Иначе многу ми се игра, рачунајте ме.

И да не бидам скроз оф топик, многу ми е мило што го гледам Биелса во Премиер. Се надевам ќе има уште подобри резултати во иднина.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom