Големиот претпазлив и фер плеј играч Стек. Влага у дуели со сета сила и кога некој не е спремен за дуел, не му е проблем да го однесе у ограда. Агресивен полудебел самопрогласен врвен напаѓач.
Еднаш на еден турнир од фан клуб Интер, му местам на волеј, и место горе да ја закачи ко секој нормален волеј овој чекаше да падне топката доле, заринка, све изби, патики искина, зглобот го искрши и вода извади, ја растури вештачката трева.
Дај некад да се собереме дизиграме една утакмица.
Многу бесен момент беше тоа, водевме 700-0, 3 минути до крај, се инатам не сакам да искочам од игра зашо сакам голови да давам, ми ја дигаш ти од корна, иде топкава топ, у себе си викам тоа е тоа искинав мрежа и дадов еврогол, одма ми дојдоа 300 идеи у глава како ќе раскажувам за голот, го замислив и бракот со мојата девојка, како им раскажувам на децата и внуците за овој гол, едноставно ми легна оваа, и одеднаш осеќам кило вештачка трева на прсти, извадена нафта од под тревата, дупнат балон, искршено светло горе и едно 34 пропратни повреди што ги добив. Сместа беше свирен крај на утакмицата секако, џабе си искршив нога.
@ob1
И самиот си свесен дека сум убедливо најдобар стрелец во историјата на Кајгана фудбалските собиранки, 700 000 голови имам дадено. Еднаш игравме против на Топче една екипа, за малце жртви ќе имаше од што имаше еден сељак од на Топче екипата, цела среќа на време им дадов 5 гола па се смирија момците хехехехехехе.
Ти Марио не замарај СЕЛО ЕДНО УМРЕНО, милијарда пати го имам викано но сепак испод чест му беше да дојде да игра со Стефан Кобе, Рики, Саета, Ноуморгејмс и остала багра, големиот фудбалер Марио, игра за селска лига во Илинден, редовен пушач, пијаница, наркоман, пропалитет. Со бонсек би ти ги исекол двете нозе. Никад нема да играш на Кајгана собиранка у фудбал, корења ти ебам.