Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.853
Поени од реакции
67.348
Топче Гатузо, Топче Кин, Топче Најдовски, Топче Mатераци.

@vidooq у парк,Пеја ја откорна мрежата,проба да изведе корнер ама го допре дното ,ја заплетка цела мрежа,скина лигаменти,тетива,менискус,преживеа мозочен удар и башка сеа мудро се крие не кажува дека беше он.
Corner taken quickly...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.809
Поени од реакции
115.820
Големиот претпазлив и фер плеј играч Стек. Влага у дуели со сета сила и кога некој не е спремен за дуел, не му е проблем да го однесе у ограда. Агресивен полудебел самопрогласен врвен напаѓач.

Еднаш на еден турнир од фан клуб Интер, му местам на волеј, и место горе да ја закачи ко секој нормален волеј овој чекаше да падне топката доле, заринка, све изби, патики искина, зглобот го искрши и вода извади, ја растури вештачката трева.

Дај некад да се собереме дизиграме една утакмица.
:pos: :pos:
Многу бесен момент беше тоа, водевме 700-0, 3 минути до крај, се инатам не сакам да искочам од игра зашо сакам голови да давам, ми ја дигаш ти од корна, иде топкава топ, у себе си викам тоа е тоа искинав мрежа и дадов еврогол, одма ми дојдоа 300 идеи у глава како ќе раскажувам за голот, го замислив и бракот со мојата девојка, како им раскажувам на децата и внуците за овој гол, едноставно ми легна оваа, и одеднаш осеќам кило вештачка трева на прсти, извадена нафта од под тревата, дупнат балон, искршено светло горе и едно 34 пропратни повреди што ги добив. Сместа беше свирен крај на утакмицата секако, џабе си искршив нога.

@ob1
И самиот си свесен дека сум убедливо најдобар стрелец во историјата на Кајгана фудбалските собиранки, 700 000 голови имам дадено. Еднаш игравме против на Топче една екипа, за малце жртви ќе имаше од што имаше еден сељак од на Топче екипата, цела среќа на време им дадов 5 гола па се смирија момците хехехехехехе.

Ти Марио не замарај СЕЛО ЕДНО УМРЕНО, милијарда пати го имам викано но сепак испод чест му беше да дојде да игра со Стефан Кобе, Рики, Саета, Ноуморгејмс и остала багра, големиот фудбалер Марио, игра за селска лига во Илинден, редовен пушач, пијаница, наркоман, пропалитет. Со бонсек би ти ги исекол двете нозе. Никад нема да играш на Кајгана собиранка у фудбал, корења ти ебам.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ти Марио не замарај СЕЛО ЕДНО УМРЕНО, милијарда пати го имам викано но сепак испод чест му беше да дојде да игра со Стефан Кобе, Рики, Саета, Ноуморгејмс и остала багра, големиот фудбалер Марио, игра за селска лига во Илинден, редовен пушач, пијаница, наркоман, пропалитет. Со бонсек би ти ги исекол двете нозе. Никад нема да играш на Кајгана собиранка у фудбал, корења ти ебам.
Морничава лага.
Испод чест ми е да играм со брат ти којшто може да дојде у кошаркарски патики да игра фудбал, со метален саат и телефон у раце, да рече ќе бранам и да скрола фејсбук. Со Бранко Сладоледџија што игра фудбал у хавајки и дрес Јуве купен од Палма за 400 денара од Анелка. Со комрадот Тикче за кој се поставува сериозно прашање дали воопшто знае како изгледа фудбалот. И уште 3-4ца сомнителни ликови, бишви кошаркари, коцкари и професионални играчи на серва летно време после 6 пред зграда кај тебе. Не постоите сите освен Фичо.

А и бев еднаш бе на кајгана фудбал, у Блаже Конески зимно време беше ми се чини, Сладоледџија дојде у шорцеви за бањање, блам допре. Фичо-Бакија играше, ја, ти, Фичо, овој Мамба од Јувентус бранеше ако добро памтам, зеленобел имаше еден ми се чини.
Сигурно тоа било крем дела крем на најмртвите и најнефудбалерите од кајгана, ужасен термин.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.809
Поени од реакции
115.820
Со Бранко Сладоледџија што игра фудбал у хавајки и дрес Јуве купен од Палма за 400 денара од Анелка.
:pos: :pos:
Брат, него го викаме некад кога ептен фали играч и не можеме да најдеме друг па да не пропадне терминот. Еднаш дојде у такви кафеави цокули, полу чизма обувка, со баклава чорапа, го посрамоти цел фудбалски свет со стајлингот, гарант двајца фудбалери умреа у тој момент.

Уште од сеа ви кажувам ако некад се собереме да играме забранети се кондур патики, чизми, балетанки, шангајки и Ванс патики. И дрес од Јувентус.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.575
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Глеј го Рики братот први 5-6 секунди, подвижен совреме чуњ кој се движи накај топка но штом дое во нејзина близина, застанува и се повлекува. Чуњ со мајндсет „иди му не знае“ ама му иде до пола. Мој чоек, брат, побратим и копук мал.

O

ob1

Гостин
Загреотка сме :icon_lol:
Лелелеле види го киклопов @NomoregameS не го собира у кадар хахахха.

@Stefan-kobe хахахаха се ти ебам мрднато ме умре од смеење со ова за Сладоледџијата.
Еднаш памтам не дојде зашто жена му го натерала да идат кај нејзините ајвар да прават хахаха.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
хахахаххахахахах кој е овој на 2;25 што улета вака? Сорин за сиромашни.

Пеџа твој ли е овој продор на 1:53? Мизерен пас.

ВИДИ ГО РЕД ЏОН У ТРИ-ЧЕТВРТИ ХАВАЈКИ.

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ШТО ГЛЕАМ :vozbud:
Автоматски споено мислење:

Види го Кембав у патики за искачање и мали чорапи.

Интересна анализа на тикет на клаџа од коментаторот.
Која е коментаторката?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ало копилиња, јас ја отворив утакмицата. 2:30 - 2:45 е моментот.

Све беше плански и тактички. Дел Пиеро (нз како му беше точно спелуван никот) ми вика ти само седи таму и чекај топка. Брендан Роџерс гомна да јаде :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Види од 6:45 минута Стекот у позадина паметен се праи, младински категории, кој тренирал кој не, Барселона, БИ ГО УБИЛ

Не можам да го слушам Стекот до крај на пренос замара со клаџа муабети и утакмици што само он ги глеа.

ИНТЕРЕСНО ЏВАКАЊЕ МАСТИКА КОМЕНТАТОРКЕ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom