Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Имаше и видеа од тие утакмици некаде :D
Рики беснееше у пет голмански метри, ќе се ухлеба ко Јан Колер да е, не мрда и чека топка, која секако се одбива од него ако некако го погоди.
1 од 97 успеваше да штопне :D

O

ob1

Гостин
Koга му се стави @Топче на некој од членовите зашто го ритал Шурикен кога игравме на помошните кај Градски. :pos:

- Кажи бе Шури, нели те удри?

Некој се сопна кај корнерот, ке влеташе во тоа кафанчето покрај аут линија низ прозорец.
Хахаххахахаха на некој од фан клуб Реал му се стаи хахаха.

И мојот човек @KembaW улетување со клизечи ала Гатузо покрај аут линијаta на @Fastforza :pos::pos::pos:

@TheWhiteMamba магот меѓу голманските стативи во својство на камерман мислам дека беше на тој натпревар. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Памтиш ти и @NomoregameS кога се зајадовте во Расадник за еден дуел дали е фаул или градење? :icon_lol:
Сигурно било фаул едино ако Топче не е Годзила, Кинг Конг, Адебајо Акинфенва, Хулк, Франкенштајн, Гуливер, Шекил О Нил, Роботот број 8, Минотаур, Кентаур, Мутиран киклоп, Диносаурс... само во тој случај би било градење во дуел со Немаповеќеигри. :smirce:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сигурно било фаул едино ако Топче не е Годзила, Кинг Конг, Адебајо Акинфенва, Хулк, Франкенштајн, Гуливер, Шекил О Нил, Роботот број 8, Минотаур, Кентаур, Мутиран киклоп, Диносаурс... само во тој случај би било градење во дуел со Немаповеќеигри. :smirce:
Го имам фатено моментот на камера, само да го најдам видеото каде е. Ќе му дојде како со ВАР да гледаме :icon_lol:

Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.442
Ставајте тука, да се посмејме барем и ние во овие тешки времиња :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.477
Памтиш ти и @NomoregameS кога се зајадовте во Расадник за еден дуел дали е фаул или градење? :icon_lol:
Чист фаул како солза,со ВАР и црвен е тоа,мај ес. Се заградив како БИГ РОМ,и идев 1 на 1 со голман,али тоа е нека им биде.
Иначе да биде уште погреота тој ден,@Топче ме влечеше до дома,пошто си ебав детството,ми се откачи зглобот,го барав по земја у расадник на тој линолеум шугав.

@vidooq у парк,Пеја ја откорна мрежата,проба да изведе корнер ама го допре дното ,ја заплетка цела мрежа,скина лигаменти,тетива,менискус,преживеа мозочен удар и башка сеа мудро се крие не кажува дека беше он.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Го имам фатено моментот на камера, само да го најдам видеото каде е. Ќе му дојде како со ВАР да гледаме :icon_lol:
Го паметам. На ова му претходеше една спора контра на дечко со дрес од Кевин Курањи. :(

Сакам да речам, двете средби таму се веројатно најлошото нешто што му се случило на фудбалот и тие снимки мора да бидат уништени.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.575
Ова не го памтам :(
Ја ли го фаулирав? Можно е пошто плачеше нон стоп он :icon_lol:

На големиот терен кога игравме памтам со Саета мислам се рчнавме тогаш, морав да ги бранам дечките од Прилеп што беа од моја :D

Имаше на почеток добар фудбал (и страшни голмани) кога се поделивме во плави/црвени/какви и да беа другите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom