Левица - Политичка партија

Дали ќе гласате за Левица на Парламентарните избори?

• Да

• Ќе гласам за мафијашката коалиција СДССМ-ДПМНЕ

• Не

• Ќе гласам за друга "ТРЕТА ОПЦИЈА" партија

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Ако е пратеникот од опозиција во позадина да ја има пуштено од Бајага песната "Пада влада".
Aко седницата е после 20h, пратениците се должни да носат пижами :D :pos:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Костадинов е исклучителен идиот ама ме гледам ништо интересно во герила амандмани... Тука на форумов има барем 20 членови со поперфиден хумор. Очекуваме нешто попаметно и поконструктивно од ваква прогресивна партија.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.416
Поени од реакции
23.269
Еве неколку амандмани на куп.

Костадинов е исклучителен идиот ама ме гледам ништо интересно во герила амандмани... Тука на форумов има барем 20 членови со поперфиден хумор. Очекуваме нешто попаметно и поконструктивно од ваква прогресивна партија.
Целта е никогаш да не се донесе законот за онлајн гласање, Собранието одамна е циркуз, СДС и ДПМНЕ глумат култура, нивоу и префинетост, Левица отворено се исмејува со нив.

Последно уредено:
Член од
7 јули 2013
Мислења
1.848
Поени од реакции
12.106
Единственото нешто добро што искочило од Белата Палата е тролањето на овој залижаниов кога он правеше прес конференции пред седиштето на Вмро, а од таму му го пуштаа стихот "Каде е син ми Костадин Костадин?" цело време одново и одново и му се смееа. Пустиот не се ни слушаше на снимките, ниту па знаеше некој што збори. :D
Не беше само таа, еднаш му ја пушти ја „Како је лепо бити глуп“ :pos:. Го скапаа од тролање кретенов и пак дебилов држеше прес таму. Не знам што мислеа мастермајнд ПРот на сдс со држење прес од пред седиштето на Вмро, ама повеќе му правеа корист на Вмро отколку штета кога го тролаа дибеков.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сега е срамота филибастерингот а кога тие беа во опозиција, хит беше за Твитер шема. Со свој камен по глава се вика ова.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.948
Поени од реакции
41.126
Сега е срамота филибастерингот а кога тие беа во опозиција, хит беше за Твитер шема. Со свој камен по глава се вика ова.
Баш заради тоа ја постирав сликата, дека амандманиве биле нечовечни и злобни. А кога они поднесуваа еден куп амандмани од опозиција и го кочеа собранието тогаш беше прогресивно и се бореле за народот.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.350
Поени од реакции
21.743
Единственото нешто добро што искочило од Белата Палата е тролањето на овој залижаниов кога он правеше прес конференции пред седиштето на Вмро, а од таму му го пуштаа стихот "Каде е син ми Костадин Костадин?" цело време одново и одново и му се смееа. Пустиот не се ни слушаше на снимките, ниту па знаеше некој што збори. :D
Не се заборава таа Монти Пајтон сцена во која телево рахитично држи прес за лустерот што го купиле во Белата палата, додека во позадина ечи стихот "Каде е син ми Костадин", а на чело му капи вода пошто застанал под стреа. :LOL:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.948
Поени од реакции
41.126
Не се заборава таа Монти Пајтон сцена во која телево рахитично држи прес за лустерот што го купиле во Белата палата, додека во позадина ечи стихот "Каде е син ми Костадин", а на чело му капи вода пошто застанал под стреа. :LOL:

Не му капе вода, го мочаат. :D

Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168

Леле беее се смеј под мустаќ :pos: :pos: :pos: :pos:

Прво навлекуваат пажња а после БУМ, честат со еден ваков потег!
#ПратеницитеСоЈајцата :pos:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.412
Поени од реакции
30.874
Пу да ви се плукнам во тоа мислењето што го имате изградено. Да не може човек кафе да си свари, па на каква сака функција нека е. Демек мора да има секретарка/кафе куварка да му вари кафе. Демек вака е понижен.
Човекот може си го вари од мерак кафето.
Може немало никој во близина (тој што слика требал да им вари?), зошто он да не свари?
Дно сте.
Интересно е како ги величаме оние светски политичари што одат со точак на работа или со евтина кола, покажуваат скромност... а тука сега ќе го понижуваме Стојанче затоа што варел кафе.
Naprotiv, jas upatuvam pozdrav i radost kon stojance, i sto konecno najde edna rabota za koja sto e sposoben.
Автоматски споено мислење:

Jas kako clen so poperfiden humor mislam deka gestot e odlicna satira.

Член од
18 март 2019
Мислења
445
Поени од реакции
2.045
Инаку за придобивањето симпатии кај народот ќе мора малку да го смени пристапот на обраќање Апасиев. Иако мене ми се свиѓа да ги пцуе тие апашите, а и ништо повеќе не заслужуваат, но многу им ствара одбивност на повозрасната популација.
Да, доби многу на популарност и младите генерации го поддржуваат. Со кругот на луѓе кои имам дури и минимална комуникација, сите планираат да го гласаат. Од мое друштво прошлите избори го гласавме само 3ца и 1 се колебаше ама не излезе на гласање на крај. Сега сите 10+ души цело време го пратат, го споделуваат во групи, го лајкнуваат и сигурен сум дека наредни избори ќе гласаат за Левица.
Е сега проблемот е кај постарите. Еве чист пример ќе ги земам моите, кои со години гласаат за СДС, не се поддржувачи, но редовно ги гласаа. Сега после последниве испади се тотално разочарани и пробувам некако да ги убедам кон Левица. Но многу им смета "уличарскиот" пристап на Апасиев. Мајка ми вика нема веќе да гласам, а ако морам попрво за албанците ќе гласам. А и верувам дека ист впечаток остава на голем дел од повозрасната популација. Така да мислам дека ќе биде клучно да поработи на таа сфера и да ги придобие и тие гласови, кои сигурно немат да гласаат за "2те зла", а сигурно би направиле голема разлика.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Инаку за придобивањето симпатии кај народот ќе мора малку да го смени пристапот на обраќање Апасиев. Иако мене ми се свиѓа да ги пцуе тие апашите, а и ништо повеќе не заслужуваат, но многу им ствара одбивност на повозрасната популација.
Да, доби многу на популарност и младите генерации го поддржуваат. Со кругот на луѓе кои имам дури и минимална комуникација, сите планираат да го гласаат. Од мое друштво прошлите избори го гласавме само 3ца и 1 се колебаше ама не излезе на гласање на крај. Сега сите 10+ души цело време го пратат, го споделуваат во групи, го лајкнуваат и сигурен сум дека наредни избори ќе гласаат за Левица.
Е сега проблемот е кај постарите. Еве чист пример ќе ги земам моите, кои со години гласаат за СДС, не се поддржувачи, но редовно ги гласаа. Сега после последниве испади се тотално разочарани и пробувам некако да ги убедам кон Левица. Но многу им смета "уличарскиот" пристап на Апасиев. Мајка ми вика нема веќе да гласам, а ако морам попрво за албанците ќе гласам. А и верувам дека ист впечаток остава на голем дел од повозрасната популација. Така да мислам дека ќе биде клучно да поработи на таа сфера и да ги придобие и тие гласови, кои сигурно немат да гласаат за "2те зла", а сигурно би направиле голема разлика.
Со должна почит друже ама таа генерација малку потешко да ја убеди Апасиев, тие генерации се ќути сине има и полошо, затоа и денес живееме вака. Таа генерација не сака улица, протести, оптори, затоа што сеуште со паметот се во Југославија која им давала се на тацна, 30 години како се смени системот а некои уште не го разбраа и сфатија па затоа им се случи и транзиција и рамковни и пичке материне. Ништо лично, муабетот ми е општо за моите, твоите, сите тие генерации се слични за ова прашање.

Kajgana Shop

На врв Bottom