Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па што знам, заменик-градоначелник, сопственик на Ге-мак. 50% што купуеш ствари у маркет ти се од таа фирма, другите 50% ти се од Рудине.абе еден познат у пм
Ранг на Орце и Саше. Не реагирај ко да е никој и ништо, мултимилионер беше веќе Енвер. Коњаникот убаво напомена, дека ниту една пара не те спасува а овој човек имаше и те како пари за да би се спасил ако тоа е возможно.абе еден познат у пм
Џабе го прогласија короната за умрено, уште ги праќа кај АлахДа, тој е = што го прогласуваше Артан Груби за човек на годината, кога ја рушеше црквата на Кале.
Во деловниот свет, сериозен играч и за разлика од многу други спремен да помогне.Ранг на Орце и Саше. Не реагирај ко да е никој и ништо, мултимилионер беше веќе Енвер. Коњаникот убаво напомена, дека ниту една пара не те спасува а овој човек имаше и те како пари за да би се спасил ако тоа е возможно.
Другар, Енвер ти е газда на државава. Цел Грчец го држеше, му се клањаа сите политички структури. Цело Скопје неговите фирми го градат. Тоа што не се експонираше, не значи дека не е познат.абе еден познат у пм
Но, асимптоматските кои нема да се поболат имаат скоро дупло фазла вирус во нив од тие што ќе се поболат. Така да се поизгледно е дека го шират вирусот, иако се само носители.
Точно за сериозноста, па и за помагањето, ама не заборавај дека и многу има наштетено.Во деловниот свет, сериозен играч и за разлика од многу други спремен да помогне.
Кога можело да те спаси пара за вакви работи? Да, веројатно ќе добиеш најдобар третман ама ако ти е пишано нема спас. Не глеам некој да спомна дека парите биле пресудни за вирусот.
Па не, освен што пола Скопје го поседуваше.абе еден познат у пм
Он ја изгради зградата кај Мајчин дом, не смее ни со сто протести да му ја земат дозволата.