- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 150
- Поени од реакции
- 50
Неможам никако да ја најдам песнава од македонски женски изведувач или група. Ја слушнав на радио и текстот беше:
Нема надвор никој нема.....
Некако е празно.
Ладно.
Некако е ладно......
Ве молам некој ако знае
Неможам никако да ја најдам песнава од македонски женски изведувач или група. Ја слушнав на радио и текстот беше:
Нема надвор никој нема.....
Некако е празно.
Ладно.
Некако е ладно......
Ве молам некој ако знае
Сега кога видов во Драга Кајгана за "ху баба ху" ми текна дека на времето имаше една таква македонска песна нешто маскирани во вудууу?
А кога сме на темава, знам имаше и една "лева десна лева десна џебен билијард" и таа сум се утепал од гуглање ама ништо не сум нашол.
...паљачоБарам македонска рок/панк песна од 80,90, Битолчани си ја пуштаа и ја пееа сите, па може и да е локална некоја. Рефренот одеше вака “Не ти не си цар, ти си ништо, ти си уличар“
Фала многу брат, таа е Не било уличар, туку буништар xD...паљачо
Taa ху баба ху не беше од Андреј и Панчо кога беа у генгста филмови пред да се ДНК ?Сега кога видов во Драга Кајгана за "ху баба ху" ми текна дека на времето имаше една таква македонска песна нешто маскирани во вудууу?
А кога сме на темава, знам имаше и една "лева десна лева десна џебен билијард" и таа сум се утепал од гуглање ама ништо не сум нашол.
Се обидов да ја најдам, не ми успева.
Српска песна од раните седумдесети.
Рефрен:
Влајинице дој, дој, дој;
Чуј гарава ја сам твој;
Чуј гарава само твој.